自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想同bb影戶外照,有沒有好介紹??

如題。

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 想同bb影戶外照,有沒有好介紹??

tkm 寫道:
如題。

搵frankie哥哥啦!~ 我pm左佢電話比你!~

大宅

我都想知啊~

洋房

maggielau0705 寫道:
[quote]
tkm 寫道:
如題。

搵frankie哥哥啦!~ 我pm左佢電話比你!~[/quote]

pls pm me also, 有相睇嗎 ?

珍珠宮

好媽媽勳章

已pm給你們,睇相請到 http://www.fotop.net/jessiefrankie

不是賣廣告的,我只是他的客仔,

子爵府

maggielau0705: 我都想要frankie哥哥既電話啊~ thanks!

另外, 知唔知影一輯戶外照要幾錢呀? 包幾多張相?

複式洋房

maggielau0705, 收到pm啦,謝謝。

伯爵府

魅力王子

how much?thanks
maggielau0705 寫道:
已pm給你們,睇相請到 http://www.fotop.net/jessiefrankie

不是賣廣告的,我只是他的客仔,

大宅

Stephen 幫人影戶外相的, 有興趣就pm我啦.

首頁

尾頁

跳至