跳至
[2004年或之前] 2004年6月bb (part 29)

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Re: 2004年6月bb (part 29)

天拿,
我無打算報, 慳番d錢去玩好過 :mrgreen:

男爵府

我諗阿囝d藥真係幾重, 佢由尋晚2點迷迷糊糊甘訓, 訓到o岩o岩2點十先起身, 中間醒過都係食藥咋.... 而家起左身, 塊面燒左腫, 個人好倦, 無咩力甘.... 不過, 佢自己去 cd 櫃度搵左隻怪獸公司睇....而家睇緊又好似幾好心情甘.... 個口笑下笑下甘.....呢個星期繼續休息....

佢無胃口, 吾係好想食野, 不過, 都肯飲水..... 我今晚諗住整d通粉同佢一齊食....

btw, 尋晚去養和, 見到周慧敏又係睇醫生.....真人真係好靚, 不過, 佢個男友倪震個款真係吾係好惦...... 有d似一朵鮮花插在牛x上

伯爵府

史迪媽,
鏗鏗無乜樹就好啦, 佢仲自己走去摷cd睇, 你都安樂哂啦

近排出面大風, 都唔好同佢落街咯, 費樹又吹親就麻煩...

大宅

我啱啱打去問左, 9:30-11:45am已經係兩節, 包括英語遊戲&故事, 即@300日, 都幾貴! :-|
pcsiauw 寫道:
天拿,

等待驗證會員

呢一集花師奶好似我亞娘...

男爵府

史迧媽,

慢慢黎, 病呢d野真係無得急, 阿仔都叫有番d正常活動, 好快就會好番架啦!

大宅

WAW 復活節course tim.... xx aggie xx
AngieTinna 寫道:
翠茵媽,

收到學校通告關於復活節course, 大家有無興趣呀? $900/6節(3日) or $1560/12節(6日), 係咪一日上兩節咁解

伯爵府

渣渣,
都唔記得同你講, 你老公真人瘦過相好多喎 :mrgreen:

等待驗證會員

哈哈... 好好好.. 等我話過佢聽, 佢實開心到訓唔著!
pcsiauw 寫道:
渣渣,
都唔記得同你講, 你老公真人瘦過相好多喎 :mrgreen:

伯爵府

乜你唔覺ge咩?? 定係佢果日著d衫感覺上瘦d呢...? 睇相佢成個圓碌碌

你幾時走去睇醫生?? 典解仲響樹??!

等待驗證會員

佢忽肥忽瘦, 佢做運動個排就瘦d咯........
唔通上鏡肥10磅係真ge????
pcsiauw 寫道:
乜你唔覺ge咩?? 定係佢果日著d衫感覺上瘦d呢...? 睇相佢成個圓碌碌

等待驗證會員

我等緊個報價...要做埋先走得.....

唔得啦.. 頂唔順啦.........走啦

大宅

zeco, 鏗鏗好慘, 希望佢快d好番, 妳有機會抖就抖下啦!

**我都好唔鍾意倪x**

wilfredchan 寫道:
我諗阿囝d藥真係幾重, 佢由尋晚2點迷迷糊糊甘訓, 訓到o岩o岩2點十先起身, 中間醒過都係食藥咋.... 而家起左身, 塊面燒左腫, 個人好倦, 無咩力甘.... 不過, 佢自己去 cd 櫃度搵左隻怪獸公司睇....而家睇緊又好似幾好心情甘.... 個口笑下笑下甘.....呢個星期繼續休息....

佢無胃口, 吾係好想食野, 不過, 都肯飲水..... 我今晚諗住整d通粉同佢一齊食....

btw, 尋晚去養和, 見到周慧敏又係睇醫生.....真人真係好靚, 不過, 佢個男友倪震個款真係吾係好惦...... 有d似一朵鮮花插在牛x上

大宅

tinna,
老公叫我報晒兩個, 但我仲諗緊, 又想睇下妳地報唔報.

AngieTinna 寫道:
我啱啱打去問左, 9:30-11:45am已經係兩節, 包括英語遊戲&故事, 即@300日, 都幾貴! :-| [quote]
pcsiauw 寫道:
天拿,
[/quote]

大宅

翠茵媽,
今日係咪第一次上體操堂呀?知唔知咩情況呀?
前兩日佢第一次拎學校畫嘅畫埋黎,話比我聽係樹∼佢唔講我都唔知佢畫咩,其實係咪有畫樹呀?
復活節個course我都唔報啦.

zeco,鏗鏗咁病,真係心痛c囉.荃灣係咪都有間私家醫院?點解唔係果度睇嘅?係咪果度唔好?

男爵府

鏗鏗又開始迷迷糊糊甘訓啦..... d藥好似好重甘.... 真係吾知比吾比佢食好...... :-| 希望佢快d精神番啦....

cathy, 我係吾識荃灣d路, 都吾知邊度有醫院, 所以出香港睇咋.....

大宅

搵到啦...荃灣港安醫院係荃景圍,應該好近你架,但就唔知好唔好.係咪啲藥食左要佢訓多啲休息多啲架?(傷風感冒藥就係,特登要你好訓啲先有充分體力對抗病菌)打電話問清楚醫生,問埋係咪會發冷架.

大宅

I want to buy a new stroller. Which one is better, Maclaren Quest or Zapp Quinny??? ?-(

男爵府

早晨呀

子爵府

首頁

尾頁

跳至