跳至
[2004年或之前] 2004年6月bb (part 29)

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2004年6月bb (part 29)

a子,

咁幾好呀, 標尾會, 養兩個week就可以享全年免稅優惠喎!

大宅

Eva,
How is your blood "glucose" level ar ? I have one test with +ve and back to normal on the next check up after a week. Will have my check up tomorrow, hope everything is ok la. BB is under normal size :)
xx aggie xx

男爵府

早晨呀!!

我尋晚好辛苦呀.... 尋晚上完網諗住上床訓, 典知鏗鏗開始黎料, 係甘咳, 咳到嘔, 個時個房熄晒燈, 我見吾到佢個樣, 由得佢嘔晒先抱佢出房, 一出房比佢嚇c我, 佢半邊面腫晒, 隻眼好似上次俊仁哥比人打個時甘, 眼皮突晒出黎, 個樣好核突, 我即刻抱起佢著衫飛車出左養和睇急証, 搞左成2個鐘, 佢發燒102 度, 有中耳炎, 要食抗生素, 要塞肛退燒, 個人好慘, 至慘係佢無晒力訓係我身度休息, 一聽到個姑娘叫佢陳澤鏗, 佢嚇到彈起左, 佢好驚.... 以為d人吾知又捉佢去邊... 返到屋企都2點幾, 佢開始退燒, 以為好d, 典知訓到5點幾我個工人拍我門, 原來鏗鏗發冷, 不停震, 我成個人抱實佢, 加埋棉被佢都震得好緊要, 不過係訓左覺甘震, 好陰公, 震左成個鐘都有, 先訓得好, 今朝一起身又燒過, 食藥又嘔過, 嘔完再灌過, 佢一直迷迷糊甘訓, 而家訓左啦..... 我頭先先可以好好甘訓左2個鐘......

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

嘩! 鏗鏗好慘呀 :-( :-( 你都唔好同我地吹水喇, 快d爭取時間去休息下啦.......

大宅

午安呀!

史廸媽,
史廸囝病得咁嚴重,辛苦你了,你都要休息多d呀!祝史廸囝早日康復!

伯爵府

恩媽,
恩恩點呀? 好番未呀??

男爵府

a子,

無事啦, 飲糖水就超標, 但食正常餐就無事, 醫生話咁即係無事啦, 琴日覆診係重左少少, 都係兩week重1.5kg, 新年流流, 預左啦!

a子, 咁你開刀定順產呀?

ky-aggie 寫道:
Eva,
How is your blood "glucose" level ar ? I have one test with +ve and back to normal on the next check up after a week. Will have my check up tomorrow, hope everything is ok la. BB is under normal size :)
xx aggie xx

大宅

蓮蓮,
恩恩今日未好番,已經"有"燒,但仲有d鼻水和咳,希望明天返到學

伯爵府

恩媽,
反正都係得番星期五一日, 緊係比佢留響屋企抖埋啦...!

大宅

嘩, 鏗鏗好病喎, 係咪d藥好重呀? 聽落佢好辛苦咁... 你都要休息下.

Aggie/依花, 正確黎講, 係攞 '早' 一年子女免稅額, 不過話唔埋嘅, 或者到時你地已經退休/移民又未定... :mrgreen:

大宅

蓮蓮,
我係驚佢咁耐無返學,會摟計,諗住返一日等佢習慣,不過我都會看埋佢今日點先再決定

我都去訓下先

等待驗證會員

鏗媽,
係咪d 藥重得滯呀???? 您休息多d啦.... :-| :-|

男爵府

史迪媽,

睇你咁講, 就令我諗番起至正出玫瑰疹個時, 又係食唔安訓唔著, 一百到黑依依哦哦, 個時九個月又唔識講野, 總之就樹熊咁一日抱到黑, 一抱住又捐黎捐去, 好似十萬個不滿咁!

鏗鏗算叻仔啦, 畀著大人唔舒服都發晒脾四啦, 係咁叫媽媽啫, 抱多兩日就無事啦!

伯爵府

一陣要去做馬騮戲, 討厭!

大宅

eva,

順產 ar, how about you ?
xx aggie xx
[quote]
evamama 寫道:
a子,

無事啦, 飲糖水就超標, 但食正常餐就無事, 醫生話咁即係無事啦, 琴日覆診係重左少少, 都係兩week重1.5kg, 新年流流, 預左啦!

a子, 咁你開刀定順產呀?

]

等待驗證會員

唔好講笑.. 我都wingwing地..... 等陣上埋個客個到拜埋年就閃去睇醫生....

男爵府

A子,

我都係順產, 唔使係醫院留咁多日!

預祝你生產順利先

男爵府

阿渣,

莫非你又畀阿仔交乂傳染?咁阿妹有冇事呀!

好彩有公公的隔離中心

等待驗證會員

我係俾個仔加個囡雙重感染.. 應該......

真係好彩有亞dong呢個隔離中心... 有乜e郁, 掉個仔去隔離中心先....

大宅

翠茵媽,

收到學校通告關於復活節course, 大家有無興趣呀? $900/6節(3日) or $1560/12節(6日), 係咪一日上兩節咁解

首頁

尾頁

跳至