影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Re: 雪映移城

呢個女仔係好鐘意狗架,
我記得之前睇過雜誌,
佢養左好多隻狗,
仲係收養番黎既,
唐狗同傷殘狗都收養,
幾有愛心架。

Pretty2036 寫道:
why she always bring dog along?

大宅

日本東北我只去過仙台,五色沼,藏王山,自己好鐘意, 看完這個節目好想plan個trip去埋全部地方.

不過我啊媽左今年1月 去藏王山, 跟團住果間酒店佢個friend 話 撞鬼啊

子爵府

d風景好靚,覺得好舒服,好想去
由共..落住雪泡溫泉.."正"

男爵府

d地方真係好靚,睇完佢對住太平洋浸温泉果集,
真係好想即刻去 :lol: :lol:

大宅

撇開D主持, 介紹D景真係好正, 又唔係平時旅行會選擇ga地方, 所以集集都有睇

複式洋房

好怕佢2個扮可愛, 好難頂, 尤其果個裕美有集問佢隻狗公仔(你食唔食呀? 唔食, 我食)真係想死!

子爵府

而家真係唔少人都係咁,帶埋公仔去旅行,又同佢地影相,又同佢地傾計,真係嚇人.
鬼線人 寫道:
好怕佢2個扮可愛, 好難頂, 尤其果個裕美有集問佢隻狗公仔(你食唔食呀? 唔食, 我食)真係想死!

珍珠宮

畀面勳章

我覺得又無咩law,都幾得意,我阿囡都同佢隻阿DICK一齊去旅行架,不過佢係5歲LAW

ANYWAY,D風景真係好正,C6同我都好想去玩呀

麟媽媽 寫道:
呢個女仔係好鐘意狗架,
我記得之前睇過雜誌,
佢養左好多隻狗,
仲係收養番黎既,
唐狗同傷殘狗都收養,
幾有愛心架。

[quote]
why she always bring dog along?
[/quote]

別墅

聽佢講對白, 十足十香港人口音 (懶音 + 少少低B).

相反旁白把聲唔多似係佢, 可能係其他人配既, 真係字正腔圓好好聽.

woodylam 寫道:
裕美把聲好好聽,咬字幾清楚,好cutie!有d新人連發音都未正,希望佢有機會受賞識啦.

男爵府

she is really very "low B", act like very cute~~

ginnylau2 寫道:

相反旁白把聲唔多似係佢, 可能係其他人配既, 真係字正腔圓好好聽.

[quote]
woodylam 寫道:
裕美把聲好好聽,咬字幾清楚,好cutie!有d新人連發音都未正,希望佢有機會受賞識啦.

[/quote]

伯爵府

2023年兔年勳章

影相就還可以....傾計就難頂d....最慘仲要係扮cute個隻....
SandyWu 寫道:
我覺得又無咩law,都幾得意,我阿囡都同佢隻阿DICK一齊去旅行架,不過佢係5歲LAW

ANYWAY,D風景真係好正,C6同我都好想去玩呀

[quote]
麟媽媽 寫道:
呢個女仔係好鐘意狗架,
我記得之前睇過雜誌,
佢養左好多隻狗,
仲係收養番黎既,
唐狗同傷殘狗都收養,
幾有愛心架。

[quote]
[/quote][/quote]

男爵府

旁白把聲都係裕美嚟ga [quote]
ginnylau2 寫道:

[quote]

首頁

尾頁

跳至