自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我在淘宝網搵到賣日本Nissen衫褲呀!只係Nissen online網站約平一半價錢!

條褲係Nissen賣: $1480yen (約$96HKD),係淘宝賣$49。

淘宝網站:
Pls click

仲有好多其他Nissen款,都係差不多半價呀!哩個賣家我幫襯過,佢都幾有效率,好快就寄到!今次訂還給我九折,所以我打算幫佢再買多幾件~~~
妹妹七個幾月,重21磅

伯爵府

Re: 我在淘

but i have to pay by 支付

大宅

支付宝意思係可以係大陸指定銀行開一個叫支付宝戶口,你就可以每次入錢落去比淘宝網扣錢。如果你係香港人就可以用香港visa咭(HSBC,DBS,中銀,恒生)經過驗証服務就可以係網上比錢。個驗証服務可以係網上做妥,一般約1-3天便攪掂。

昨晚剛剛買了這套,佢比折扣我,計落每件約三十元。
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull : 請問運費點計?

http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqucvi20051206_8_My+child+is+Man+Hei.png

大宅

一般係$15/kg。因為我幫佢買開,所以佢$150已包埋郵費喇。我仲買左另外兩件添。
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull 寫道:
支付宝意思係可以係大陸指定銀行開一個叫支付宝戶口,你就可以每次入錢落去比淘宝網扣錢。如果你係香港人就可以用香港visa咭(HSBC,DBS,中銀,恒生)經過驗証服務就可以係網上比錢。個驗証服務可以係網上做妥,一般約1-3天便攪掂。

昨晚剛剛買了這套,佢比折扣我,計落每件約三十元。

呢套我舊年係jshopper買都係大約$135喎

大宅

我幫襯過呢間,都ok!不過要睇清楚

伯爵府

HELP!
WHERE CAN I find 個驗証服務可以係網上做妥,一般約1-3天便攪掂。

I cannot find any place talking about visa.
anyone can help me?
thanks

[quote]
bullbull 寫道:
支付

子爵府

呢個網係拍賣網黎喎
親子王國以外之相冊連結已被刪除

大宅

Kimuimoon,

因為我另外仲買多兩件衫,佢全部計我$150包郵費,所以我覺都抵囉~~~
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

manfatcentre,

例如你係用開HSBC,你可以係網上banking再 login ,跟住揀信用咭就會見到有驗証服務架喇~~~我諗恒生同其他銀行都係一樣。
妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇媽咪可幫忙買d野,我想買Avent學習杯個嘴呀...我今日去Jusco佢話冇單個咁賣...直頭係冇學習杯個嘴就咁賣...
所以想請BK媽咪幫幫手幫我買一個~

大宅

kawai928 寫道:
有冇媽咪可幫忙買d野,我想買Avent學習杯個嘴呀...我今日去Jusco佢話冇單個咁賣...直頭係冇學習杯個嘴就咁賣...
所以想請BK媽咪幫幫手幫我買一個~

我見過好多度都有得賣, 不過你睇咗價錢就情願買成只杯lu

首頁

尾頁

跳至