跳至

首頁
45678...22

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

二當家,
e生都suggest 返學,你放鬆d, 細當無事ge

new,
wow~ 好快手

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

[size=medium]祝birthday party各人都玩得開開心心!!!!!!

mike,
我真係一o的信心都無.

男爵府

Re: 2003~3月媽

[size=medium]我都祝各位3月bb快高長大~身體健康~聽教聽話!!

聽日個party晴晴都來唔到啦,因佢又病重左,今日睇dr,話佢氣管炎添 :cry: 唉...真係好麻煩,我驚佢野比我地士旦一個都唔好,尤其我/bb 佢成日要模/睇細佬,又成日要上我張床,我地唔比,講極佢又唔聽/明,搞到佢好唔開心,情緒不隱,呢劑真係唔知點搞
講開我個工人,真係要讚下佢,入院到e+好彩有佢炸,我坐月膳食全靠佢,每日都仲有2種湯(煲及"登")飲,日頭佢仲幫我餵bb及沖涼,等我可以係cc返學時休息下 :mrgreen: 一句講晒...佢真係好好~~勁

bblong,
麻煩你幫我交換gift丫 :wink

大宅

calling new..........
socks 我買左12-15cm 比阿妹..
家姐d短袖tee反而買左120 wor....

大宅

冇緊要la...

短Tee size 110... 我係諗住短期內熱熱地可以+外套著... just fit... 如果到今季夏天可能真係要size 120先啱...

大宅

0303媽咪,
多謝你地尋日o既安排, 場面好熱鬧, 最衰我老人痴呆無帶相機, 麻煩你地send返一兩張卓培同小朋友影的大合照比我留念, 感激感激

http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

大宅

3,
cc好d未? 細佬好唔好湊呀? 你呢個工人係咪新架? 我都有d工人o既野想請教你呀(嘻...你經驗豐富d嘛! ), 你通常幾時比較得閒呀? 不如你得閒o既時候call我丫, tks!
http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

男爵府

型男卓培,
細佬好湊,不過半夜就樓計d,琴晚2:30am食奶,3am, 4am&5am屙屎,5:30am又食奶,搞到我成晚都唔得訓,一次屎分3次屙,真係 :evil:
我工人來左個幾月啦,我都唔係乜經驗豐富,只係好彩姐 你可anytime call me :wink:

琴日你地party就開心啦,我真係好想cc來,但可惜佢病左,今年又唔/冇時間幫佢搞生日會,真係覺佢好慘 :cry:

cc琴日食左抗生素好左好多啦,已退燒,但仲有咳+running nose,但精神就好番好多啦 :-P

大宅

3...
good to hear that CC is getting better... you also take good care of youself... you're still "sitting moon" ga!!!

bblong...
thanks a lot for arranging the bdp... it's not easy to find a suitable place to hold a big bdp... but you have done very well... a place to let us chat, eat & play... thanks again!!!

mike...
also thanks so much for your help... 在公在私!!! :mrgreen:

cocobb...
much appreciate for your generous offer!!!

男爵府

new,
我實養到我自己肥肥白白 :mrgreen:
你仲有冇玩wii? 老公岩岩幫朋友買左,e+試緊,都好似幾好玩bor. 你有冇改機? 改機後可玩番版. $15一隻disk

大宅

各位~~
星期六真係唔好意思, 我真係有老人癡呆, 竟然記/mark 錯星期日生日會, 仲要安排sat. 攪晒d野, 星期日專心開生日會 :-( :-(

亞囡知道後喊唔停, 我真係失敗中之失敗........:cry:

大宅

細佬係咪食人奶﹖真係一晚唔係食就痾﹐痾完又食﹐辛苦辛苦。

tungtungmun
Oh!!原來你記錯日子

rabbit
唔該晒呀﹗

tinama
有聲氣未﹖

別墅

longma, mike, yuma, and all

thx for arranging the bdate party!! very happy!!
party with over 60 ppl. . . .really not easy!!

亞女玩到好 happy!! 又有 toy, 又有 ice cream!!

四處走, 中間有一次唔見左佢, 原來又係出走去公園玩

bbchiu, silivia, longma, 2 doy, onon....
u all little b 都好得意丫!!

2 doy
Carrie is really pretty and lovely!!
Kelly 都係!!

long long 身手又好好, 成張 chair 反了, 佢都無事, 仲要企左係度!! haha. . .

tinama
yr belly is so big!!

tungma
ai yar. . . .記錯了日期!
亞女好想見下 tungtung lei!!

子爵府

Yesterday bought the Tri-Scooter for heib... she loves so much & easy to play.

re : Birthday Party last Sat
mike, bblong... thanks so much for the arrangement!

new
re : books
Thanks so much for you to 'keep' it for me ar... now become heib's birthday gitf.

別墅

rabbit
re : Tri-Scooter
dim ga? how much?

btw, u r really slim (fit) and pretty!! & Gd skin condition!! :mrgreen:

YOGA NEWS

姊 妹 們 愛 靚 切 勿 太 搏 命 。 台 灣 一 名 30 歲 女 子 兩 年 前 在 乳 房 植 入 鹽 水 袋 , 成 功 由 A 級 平 胸 女 變 身 C 級 「 愛 美 神 」 , 最 近 卻 因 為 練 習 瑜 伽 時 過 度 壓 胸 , 右 胸 即 時 發 出 怪 聲 , 翌 日 一 覺 醒 來 右 側 乳 房 水 袋 爆 裂 , 「 夷 為 平 地 」 。

子爵府

no. 7
from Toysrus, $249 (with star card), 前面一個轆,後面兩個轆, 行緊有燈. Easy to control, suitable for them.

re : skin
now is ok ga... even no makeup (no makeup last Sat).

別墅

rabbit

包唔包頭盔架?

亞女有時好輪盡, 我想買部俾佢 lin 下身手!!

re : no make up!!
very ok last sat!! :mrgreen:

男爵府

re:生日會
果日好開心(主要係我o吾駛睇仔 ), o吾該晒bblong,佢一個人由搵場,睇場,book 場到計好晒條數收錢,效率超高

二代 & rabbit,
o吾該晒你地幫手抽獎

tungtungmum,
你大頭蝦.....

new,
小意思

3,
cc 好番未呀?

卓培媽 & 各位,
生日會相片由大會專業攝影c(yuba) 整理後,會連同0303小朋友A4大頭照file燒碟,之後寄給大家.yuma呢排好忙,大家要等一等
o吾該晒yuba & yuma!

子爵府

no. 7
唔包頭盔架, but you can but it there.

男爵府

re: birthday party
Thanks Mike, hellohello, Yuma, Yuba, 二代, Rabbit........

星期六真係玩得好開心!!!
你哋咪客氣啦, 好在個場都ok..... 話時話, 我都係第一次去咋!!

tungtungmum,
真係可惜, 你記錯日子. :-|

h3,
cc 好番啲就好lu!!

Rabbit,
re: your skin
我以為你有makeup tim.

首頁
45678...22

尾頁

跳至