跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇9月b都而家都仲未識講野?

西瓜b今日去健康院
姑娘話西瓜b仲未識講嘢
所以叫佢2yr時再去

不過姑娘叫我同佢講多d嘢
其實西瓜b到宜家都浄係識講
"dad dad", "謝謝",有時都會講"mam"或"姐"
(所有講的嘢都係睇佢心情而定)
冇佢辦法

大宅

今日 我去健康院,阿仔雖然4歲先再返去
玩下Block and spoon
但姑娘只是問我佢平時講咩,都係d 爸爸媽媽,貓貓狗狗

可能今日好多人,一陣就話ok
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

即係歲半去健康院,如唔識講有意思的單字, 要等2歲至再返去做評估? 咁即係仲要擔心多半年?

別墅

yyvonne 寫道:
即係歲半去健康院,如唔識講有意思的單字, 要等2歲至再返去做評估? 咁即係仲要擔心多半年?

2歲返去,要考認同講 日常用品,姑娘話要識多D詞彙先合格! :-( :-(

複式洋房

笑話一則

話說前排熙熙跟左公公d壞習慣..就係R鼻屎...尼排冇左..可能公公比我話完一輪冇o係熙熙面前再R

但熙熙成日講"Ap Pi See"..佢地話佢係度講R鼻屎. 但我見佢都冇做個動作. 應該唔係

...

原來..佢係講A B C (我係度講ABC..佢就講Ap Pi See)

禁止訪問

睛靈勳章

複式洋房

applecarey 寫道:
好攪笑∼

lionly ,

搵日我地一齊玩丫
大家住得咁近

你上黎或者我去你度

hee hee ~~~[quote]
lionly 寫道:
笑話一則

話說前排熙熙跟左公公d壞習慣..就係R鼻屎...尼排冇左..可能公公比我話完一輪冇o係熙熙面前再R

但熙熙成日講"Ap Pi See"..佢地話佢係度講R鼻屎. 但我見佢都冇做個動作. 應該唔係

...

原來..佢係講A B C (我係度講ABC..佢就講Ap Pi See)
[/quote]

好呀. 但如果你唔仲介意的話就最好去你度啦...因為我間屋係最細得一個廳那種單位. 3個人都覺得迫 @__@ 希望出年搬返大少少@___@

禁止訪問

睛靈勳章

首頁

尾頁

跳至