跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

Re: 有無住屯門/元朗區 ?

[size=medium]網名---住區---醫院---預產期---第幾胎---男/女
angela---屯門---??---Oct 15--2---dunno
honeyfong---元朗---廣華---Oct 04--1-dunno
hoyingbb---元朗---屯門(天水圍)---Oct 01---2---dunno
mangosalad---天水圍---QE--- Oct 09---1---dunno
Purple_lily---屯門---屯門 (湖康)---Oct 17---1---dunno
sammifanlp---屯門---屯門(湖康)--Oct 16--2--dunno
vicky3cat---屯門---??---??---1---dunno
zing88---天水圍---未登記---Oct26---1---dunno

[size=large]我放左以上資料係第一版, 如有要加/改請通知

大宅

sammifanlp

我 4月15日去左廣華做第一次檢查喇, 下次要等到 5月9 日, 政府真係隔得好耐 !!

水晶宮

都好快喎, 唔夠1個月
我係屯門e院, 都要4weeks先check一次咋

大宅

haha.... 我寫錯左添, 第一次產檢係 3月15日, 下次就係 5月9日, 差不多要成兩個月呀 !!

別墅

[size=medium]網名---住區---醫院---預產期---第幾胎---男/女
angela---屯門---??---Oct 15--2---dunno
honeyfong---元朗---廣華---Oct 04--1-dunno
hoyingbb---元朗---屯門(天水圍)---Oct 01---2---dunno
mangosalad---天水圍---QE--- Oct 09---1---dunno
Purple_lily---屯門---屯門 (湖康)---Oct 17---1---dunno
sammifanlp---屯門---屯門(湖康)--Oct 16--2--dunno
vicky3cat---屯門---??---??---1---dunno
zing88---天水圍---未登記---Oct26---1---dunno
bigchicken6--元朗--QE---31/10----1---dunno

[size=large]我放左以上資料係第一版, 如有要加/改請通知

水晶宮

hi bigchicken

別墅

好慘!5/4開始感冒,我睇開中醫,但要到9/4先有得睇,食咗兩日药都未有起色,book馮澍明又要今日5點几先有得睇,點知佢今日去咗接生,姑娘話唔知佢幾點返!Help!

水晶宮

咁你有無咳呀
用熱水吸d 蒸氣無nose好d架

別墅

sammifanlp 寫道:
咁你有無咳呀
用熱水吸d 蒸氣無nose好d架

有咳呀,不過今日少咗乞痴!
尋日打咗個大乞痴,好似拉親bb,成晚個肚有d痛,自己嚇自己,所以今日好想照吓安心d。我唔敢話比老公知,因佢係緊張大師!

水晶宮

你慢慢飲d暖水, 係個肚度打下圈, 看看好唔好d

大宅

我昨日在"威院"做左oscar,一切正常

大宅

我昨日到巿中心的琪琪孕婦店,有很多夏天款衫賣,都幾靚,又平,我買了幾件呀.好開心

水晶宮

咁知道男定女未呀
[quote]
purple_lily 寫道:

大宅

未知呀!醫生話bb縮埋遮住左
sammifanlp 寫道:
咁知道男定女未呀
[quote]

水晶宮

咁曳曳呀

複式洋房

Hi. My first bb is now 14 weeks la. I live in Tuen Mun and see Dr 馮 樹明. Is he good? Any comment?

水晶宮

hi pigcowhome
你叫咩名, 預產假幾時 ?
我係荃灣睇架

大宅

今日去了湖康做第二次產檢,聽到BB心跳,好開心呢~
不過醫生話我不重反輕,要食多D野喎

別墅

pigcowhome,

我平時產檢唔係睇佢,不過上次小產后同今胎有感冒分別睇過佢,覺得佢都幾好,幾細心,仲不斷鼓勵同安慰我,做埋心理輔導,話今胎會順利,叫我唔洗担心咁多。

水晶宮

咁你有無作嘔架 ?
我要 26/4 先返屯門e院做產檢
[quote]
今日去了湖康做第二次產檢,聽到BB心跳,好開心呢~
不過醫生話我不重反輕,要食多D野喎

首頁
12345...6

尾頁

跳至