嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問

如題.唔該哂

別墅

Re: 想問

我試過Pampers, Huggies, Neipi 既細碼, 其中pampers既size 比較大啲....

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Sealer 噓噓樂!我個肥B都啱用! ^o^
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

我個囡而家用緊健力士XL,個大脾仔好似包唔哂會流尿.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Goo'N>Sealer>huggies>pampers

有媽咪話Huggies另一隻(紅藍包裝果隻)大過頂級柔適~ :wink:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我參加緊 FITTI 既尿片測驗, 佢比左10片 XL 碼我仔試, 好大條既, 仲大條過 GOON. 所以, 你可以試下 FITTI 呀.

別墅

Fitti 我都用過, 下午用(都不是晚上用), 一樣漏尿.

別墅

有冇試過pampers紫色嗰隻? 佢係pampers咁多款中size比較大既...或者你可以比佢著學習褲....

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁勁, 你隔幾耐換1條片呀??? 我仔3小時要換1次, 如果飲得水多, 2小時就1條片, 咁就一定無漏尿, 不過我仔係長期用新版 GOON 多.

反而我仔睡著左, 就唔 VV 既, 所以夜晚反而唔擔心.

fannybb 寫道:
Fitti 我都用過, 下午用(都不是晚上用), 一樣漏尿.

大宅

Goon 及 pampers (特級棉柔)

大宅

pampers (特級棉柔)我以前都有用,不過見而家轉在大陸做就唔多想用,我個囡因為經常爬來爬去,加上個大脾仔又肥嘟嘟,健力士已經唔多

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得Huggies夠大條喎~~~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

szeszes 寫道:
我參加緊 FITTI 既尿片測驗, 佢比左10片 XL 碼我仔試, 好大條既, 仲大條過 GOON. 所以, 你可以試下 FITTI 呀.

果時我用Fitti大碼重大過Pampers~
不過...條片好低腰喎...好快就好似就跌咁...好易漏屎呀...所以用過1包大碼之後都唔敢用加大碼了~
Sealer都唔錯架~條片又唔會好似就跌咁...

洋房

GOON b腰位高+大條
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

大宅

我想問

大宅

goon -> 好用, 又平
一定大過pampers

卓悅有得買

首頁

尾頁

跳至