跳至

首頁

尾頁

子爵府

世然對眼好怪

依排..應該係依幾個禮拜既事..世然一隻眼大一隻眼細..大果隻就雙眼皮..細果隻就單眼皮..好怪..大家左會唔會仲係咁..如果係..會好樣衰..有無辦法?? :-(
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

Re: 世然對眼好怪

我個仔由細到大都係"豆豉眼", 成日比人問"你個仔係咪眼訓", 不過我相信, 如果bb開心會越大越靚!

不必太擔心!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔洗擔心,殷殷有一排都係大細眼(需然仲見到雙眼皮 ),仲比個小朋友問點解 ,我果時真係唔識答 ,但過一輪又冇野

子爵府

我都好希望世然遲d 無事呀

peaceaa1122 寫道:
唔洗擔心,殷殷有一排都係大細眼(需然仲見到雙眼皮 ),仲比個小朋友問點解 ,我果時真係唔識答 ,但過一輪又冇野

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

世然咁靚仔一定好快冇野嘅,
呢排世然係咪訓得唔係幾好呀,
所以先變成大細眼。

翡翠宮

好媽媽勳章

上次大包肚痾出院之後, 都有日一雙一單....
我重好興奮咁同老公講, 大包終於開始雙眼皮哪.... 點知第 2日, 又變番單囉.............

搞到我成日想幫大包貼雙眼皮膠紙....

世然之前, 係咪突然飲多/少左水呀...

別墅

世然係唔係變緊隻眼皮咋,可能遲d兩隻眼都咁大,靚仔晒lor

六筒豬話好掛住世然豬喎

大宅

悠悠一向都係有少少大細眼架, 而我本身都係大細眼

大宅

六筒媽 寫道:
世然係唔係變緊隻眼皮咋,可能遲d兩隻眼都咁大,靚仔晒lor

六筒豬話好掛住世然豬喎

係羅....變緊大眼仔雙眼皮啦~
311睇下......@v@"

翡翠宮

好媽媽勳章

係啵 ~~ 世然之前係單定雙眼皮o架 ?
如果係單, 可能真係變緊雙啵 .....
我細妹細時, 由單變雙, 都係一隻變完到另一隻.....

首頁

尾頁

跳至