自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好喇!!! (加强版~~)

kitchu,
考慮下比個背脊您睇 ....

Waiabbey,
我唔貪心, 睇上身得啦! 全相留返比薏媽啦!

男爵府

waiabbey, 我比人把機arh!!
要走la~~
:-( :-( :-( :-( :-( :-(
記住話我知你起左我咩底arh!!!!

男爵府

鍾薏媽媽,
其實都想問您, 您出le個topic時ge心情係點? 我初初睇到真係覺得您有d絕望, 求救咁架, 所以咪入黎睇下囉!

arh! 我咁整條link係'我的簽名'度, 唔知好唔好? 因為雖然方便我地可以係新屋&舊屋出入, 但就會我係邊度出post邊度d人都會見到? 會知會太hard sell呢? ?-(

您係樓主您要話我知您想點arh! (e.g. 您可以唔用'新屋&舊屋', 用another name, 您諗諗啦! 要改好easy架咋!

你入黎之前就已經有心理準備我有病ga la??

男爵府

goodnight, see u tomorrow! :-(

鍾薏媽媽 寫道:
waiabbey, 我比人把機arh!!
要走la~~
:-( :-( :-( :-( :-( :-(
記住話我知你起左我咩底arh!!!!

男爵府

kitchu,
邊度買smoked salmon都ok啦!
---------------------------------------------
等我試吓先. 咁係tesco買smoked三文魚得嗎?

男爵府

鍾薏媽媽,
您咁熟hk, 真係唔講都唔知您唔係o係hk生活~

-------------------------------------------------------
賣bb出口我多數去銅鑼灣(近時代廣埸), 花園街la(火車站落黎轉右, 左邊有2,3間好d), 赤柱有好多細路仔衫買好靚ga, 係我首選!!
chicco好貴arh! 你係hk買ga?? 我姑奶上次嗰部可以推又可以當成個架咁'咩'住個b, 細細隻都要千幾2千...又用唔到耐..
唓.....個字似粗口je, 又唔駛你講完sin入得去!!
但係佢d style平凡得黎帶點型ma~~

男爵府

乜咁都睇到架咩? ?-(

-------------------------------------------------------
我照超聲波時, 見到個囡三角嘴, 佢出世都係三角嘴喎.

鍾薏媽媽 寫道:
我幾時話方面唔好je, 我照超聲波時見到佢方方面咁, 以為r b會方面je ma!! 不過我同c6都係圓碌碌面~~

男爵府

kitchu,
您個三角形係倒轉三角形or冇倒轉架?

--------------------------------------------------------
最衰, 係三角形中碼呢. 有啲位就迫, 有啲位就鬆呢.

引文:
--------------------------------------------------------
鍾薏媽媽 寫道:

你sin得中碼, ok ga wor, 咪要求高la~~
拿....你唔信就攞出黎比大家睇下係咪la!!

子爵府

好媽媽勳章

我住HK,受埋我玩可以嗎?

男爵府

咁以前要返工, 點似宜家做少99有時間update香港嘢啫! 我又冇無線! 宜家咪慢慢update返lor~有心唔怕遲....

Kitchu寫道:
你都唔似香港人, 八兩金都唔知?? 冬姑頭, 成身金嫁!

子爵府

好媽媽勳章

hi waiabbey : 我以為妳也在UK,原來是USA,貓咪很可愛,我以前也養貓,但因有BB,所以不再養了. :-( :-( :-(

男爵府

可以!
一齊玩開心d!

magee009 寫道:
我住HK,受埋我玩可以嗎?

男爵府

magee009,
我December先黎USA咋! 之前係UK住左14年~
好多人養貓又有BB wor~您掛住您d貓貓ma?

hi waiabbey : 我以為妳也在UK,原來是USA,貓咪很可愛,我以前也養貓,但因有BB,所以不再養了. :-( :-( :-(

男爵府

magee009,
bb出左世未arh?

子爵府

好媽媽勳章

95年出世啦,不過當時地方細,D人常說不要養,因對BB不好.到現在也沒有再養,我很喜歡貓的,最長命那隻養了12年才升天 :-(

子爵府

好媽媽勳章

現在HK是中午12:25,USA是幾點

男爵府

kitchu,
我表弟做sales representative架, 成日見客! 佢一隻耳仔完全聽唔到野, 成日講野好似鬧交咁! 咁都請佢! 您都應該冇問題掛~
佢細細個已經好多女仔追架喇~佢未夠24, 啱您咩?

------------------------------------------------------
你表弟一隻聴唔到, 都影響唔到佢做嘢既.
我in果份工要見客嫁! 聴唔到嘢, 請我仲嘜姐?
話時話, 你表弟好靚仔架? 介紹黎識吓…

男爵府

USA-23:25, 慢HK13hours~
咁您'BB'咪12years old? 囡囡or仔仔?

現在HK是中午12:25,USA是幾點

子爵府

好媽媽勳章

囝囝,妳個是仔or女,妳在外國生活咁耐,D中文都好好

男爵府

magee009,
您以前養波斯貓? 因為波斯貓比其他早升天, 通常d貓over 15年~

95年出世啦,不過當時地方細,D人常說不要養,因對BB不好.到現在也沒有再養,我很喜歡貓的,最長命那隻養了12年才升天 :-(

首頁

尾頁

跳至