自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

回覆:要申請法援搞離婚了,請問各位有冇好ge律師介紹?

一分:pppp:

大宅

有需要的話可以pm我

大宅

公爵府

路過,幫手push

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

路過

男爵府

我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

orangebaby 發表於 13-10-21 00:09
我睇返樓主舊post“厭倦同佢生活”唔好意思!我笑左

佢仲話佢C6 "條底褲仲要係阿伯個d孖煙通,曾試過想幫佢改造下形象,買d啱身的平角底褲比佢,佢嫌唔舒服"
我唔明點解要改變人地??著咩底褲都要人改??
調轉如果你C6要你改著T-BACK, 你覺得唔舒服, 你老公就覺得你有問題, 厭倦同你生活會點?

大宅

1 分

大宅

如果樓主 win, 唔知會唔會又多單綜緩。。

大宅

想請教來自海南的女人,是否都認為求求其其揾個外地人嫁,之後就唔洗做。因為我外家都有一件,超難頂...

男爵府

開心吸收勳章

路過抽水

別墅

我係土生土長香港人,樓主婚姻失敗其實值得同情既
但樓主你同你老公同居,拍拖果陣佢既外表同而家完全唔同
唔通佢果時日日CHOK瘋上身

男爵府

引用:Quote:orangebaby+發表於+13-10-21+00:09+

原帖由 yanyan_1111 於 13-10-21 發表
佢仲話佢C6 "條底褲仲要係阿伯個d孖煙通,曾試過想幫佢改造下形象,買d啱身的平角底褲比佢,佢嫌唔舒服"
...
仲有訓覺會無啦啦除底褲仲比伯友見到笑c我!

大宅

回覆:yanyan_1111 的帖子

無聊人士越嚟越多 呢個社會之所以會咁 系因為有太多你哋呢d人 心理已經完全扭曲 我了 你哋慢慢玩 開心就好 哈哈

男爵府

orangebaby 發表於 13-10-21 00:26
仲有訓覺會無啦啦除底褲仲比伯友見到笑c我!

可能就係果D平角底褲唔舒服,所以訓訓下除左

男爵府

引用:無聊人士越嚟越多+呢個社會之所以會咁+系因

原帖由 LC18185 於 13-10-21 發表
無聊人士越嚟越多 呢個社會之所以會咁 系因為有太多你哋呢d人 心理已經完全扭曲 我了 你哋慢慢玩 ...
樓主!我睇返你舊post覺得你c6行為好笑咋!我絕對冇笑你!我好同情你既遭遇

男爵府

引用:Quote:orangebaby+發表於+13-10-21+00:26+

可能就係果D平角底褲唔舒服,所以訓訓下除左
仲有!揾唔到奶咀比BB,跟住用奶樽個飲奶嘅咀比BB啜牙

男爵府

LC18185 發表於 13-10-21 00:27
無聊人士越嚟越多 呢個社會之所以會咁 系因為有太多你哋呢d人 心理已經完全扭曲 我了 你哋慢慢玩 ...

反而我覺得呢個社會之所以會咁係因為有太多你呢d人囉:pppp:
諗都唔諗清楚唔了解個老公就嫁...仲千里沼沼嫁嚟香港...

男爵府

引用:Quote:LC18185+發表於+13-10-21+00:27+無聊

反而我覺得呢個社會之所以會咁係因為有太多你呢d人囉
諗都唔諗清楚唔了解個老公就嫁...仲千里沼沼嫁 ...
認同!都唔知為乜:pppp:

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

saitta #6
生產值:155 複式洋房13-10-09
仲乜甘傻甘快離婚,如果D細路係香港出世,點都羅番個香港身份證先離,如果D細路判俾你先生,你沒香港ID,想探D細路都麻煩,下下申請旅行證件,

點解你唔考慮下呢位國內姐妹既建議??

大宅

引用:Quote:原帖由+yanyan_1111+於+13-10-21+發

原帖由 orangebaby 於 13-10-21 發表
認同!都唔知為乜
咪為左

首頁
34567...9

尾頁

跳至