親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

有冇人今個月會去海南島玩呀??

有冇媽咪今個月會帶埋仔女去海南島玩架?

別墅

Re: 有冇人今個月會去海南島玩呀??

我join左新華, 3月22日出發 ,4天 , 團費$899 !

大宅

我仲plan 緊, 不過唔會跟團, 因為我囡囡得16mth , 太細跟團好辛苦.
我打算3月31號去, 唔知有無人住過亞龍灣紅樹林酒店呢? 而家問到個package - 4D3N 坐港龍$2205, 不過要4月1日出發.
你坐咩機架, 係咪早去早返?

別墅

其實我都有林過唔join團,不過價錢差太遠啦,而且旅行團d行程都唔算密,所以我覺得都算ok!

依家我呢個團3月22日出發,全程住5星酒店(其中一晚住喜來登添),都只係$899,+$487雜費都唔駛$1400,不過我地坐南方,早去早返,(旅行社話海南島航班多數都係早去早返既),我囝囝依家2歲大,之前同佢去過3次旅行都係跟持既,都覺得ok呀!!

別墅

伯爵府

hi, lamchung610,

請問你報那團的行程如何? 價錢都好抵.

lamchung610 寫道:
我join左新華, 3月22日出發 ,4天 , 團費$899 !

大宅

海南島有甚麼好玩?

子爵府

醒目開學勳章

lamchung610

我都join左呢個團,不過我30號出發($999)坐港龍,我見佢又坐港龍機,酒店又幾正(睇相),咁既價錢都幾吸引架!你去完記得上黎報料ah!謝謝

其實我都有林過唔join團,不過價錢差太遠啦,而且旅行團d行程都唔算密,所以我覺得都算ok!

依家我呢個團3月22日出發,全程住5星酒店(其中一晚住喜來登添),都只係$899,+$487雜費都唔駛$1400,不過我地坐南方,早去早返,(旅行社話海南島航班多數都係早去早返既),我囝囝依家2歲大,之前同佢去過3次旅行都係跟持既,都覺得ok呀!!

子爵府

醒目開學勳章

http://www.sunflower.com.hk/tourpdf/CHL-NT-07-090.pdf
LHAK04EX海南島 海口、三亞4 天超值團

helenjoe 寫道:

[quote]

[/quote]

別墅

係呀~我就係報呢個團呀~

KSY: 禁你係咪早去早返呀?我坐南方,係早去早返!
你係咪都係帶埋小朋友去呀?

子爵府

醒目開學勳章

lamchung610

唔係ah!我係坐港龍黃昏機去夜晚8點幾機返,我都係帶埋小朋友去架!你玩得開心d!

大宅

呢個團應該係海口進出,海口到三亞都要4個鐘車程,來回都7/8個鐘。
KSY 寫道:
http://www.sunflower.com.hk/tourpdf/CHL-NT-07-090.pdf
LHAK04EX海南島 海口、三亞4 天超值團

[quote]
helenjoe 寫道:

[quote]

[/quote][/quote]

子爵府

醒目開學勳章

呢團係三亞入海口出喎

[quote]
美維 寫道:
呢個團應該係海口進出,海口到三亞都要4個鐘車程,來回都7/8個鐘。[quote]

別墅

美維:
係呀~呢個團係三亞入海口出架~呢個亦係我揀佢地既其中一個原因,我聽個旅行社職員講,如果三亞入三亞走,來回車程最少5個鐘以上呀,聽到都怕怕呀!我仲帶住一個老人家同一個2歲小朋友添喎,真係未辛苦過咩!我睇過其他旅行社既行程真係多數三亞入就三亞走!你會唔會係睇錯呀??

大宅

我係睇o個網址上show :行程出入鏡口岸以海口入海口走,三亞入三亞走為調動...。如果三亞走海口入就好好多了,慳一半車程,因你地要去海口,假如你去亞龍灣,咁三亞走三亞走會好好多。
我公司本來二月要去海南,但因天氣關係取消左,所以我之前有研究過行程。
美維:
係呀~呢個團係三亞入海口出架~呢個亦係我揀佢地既其中一個原因,我聽個旅行社職員講,如果三亞入三亞走,來回車程最少5個鐘以上呀,聽到都怕怕呀!我仲帶住一個老人家同一個2歲小朋友添喎,真係未辛苦過咩!我睇過其他旅行社既行程真係多數三亞入就三亞走!你會唔會係睇錯呀??

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

yukichan1974
See my package, not valid for 3-9 April.

I booked from 10-15 April for me and husband. Two tickets for my son. Total $7721 only.

KA Holidays

大宅

jchan,

你住邊間酒店?

大宅

Easter 去會唔會游唔到水?
咁未無嘢玩?

大宅

Holilday Inn
Hilton
Sherton Hotel

which one is best?

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Holiday Inn.

rrma 寫道:
jchan,

你住邊間酒店?

首頁
12345...8

尾頁

跳至