跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 20 - 懷念吹水的日子

catymw 寫道:
星期六winnie同D表哥,表姐一齊玩既情境, 小朋友同小朋友之間,又令我想起又想生la 不過我都係未ready

星期六 myson 勁 play with mydaughter, 又令我想起.....生 too

侯爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 20 - 懷念吹水的日子

表姐問noknok : waht are u doning ?
noknok 望住佢個眼神 真係唔知好嬲定好笑 細佬仔真係細佬仔

我地真係心大心細la [quote]
professor 寫道:

星期六 myson 勁 play with mydaughter, 又令我想起.....生 too
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

珍珠宮

winniema,

As you said last time, I am afraid I cannot handle 2 babies too ga, we are working moms, really 冇時間 lor 又冇 $ :-(

男爵府

Good morning

侯爵府

我地do係要諗清楚d sin la , 唔怕, 我地仲有時間ar ma 我真係暫時handle唔倒lor , 我又唔係果d煮到埋黎就食果隻既人, 好大責任ga[quote]

winniema,

As you said last time, I am afraid I cannot handle 2 babies too ga, we are working moms, really 冇時間 lor 又冇 $ :-(
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

勤勤ma

格格話返工見倒你用個gucci袋wor [quote]
chongamy 寫道:

男爵府

吓,佢見到我仲物唔叫聲我呀 通常我早上都係烏烏吓睇唔到身邊人架

至於個袋係老公情人節送架

catymw 寫道:
勤勤ma

格格話返工見倒你用個gucci袋wor [quote]

珍珠宮

catymw 寫道:
我地do係要諗清楚d sin la , 唔怕, 我地仲有時間ar ma 我真係暫時handle唔倒lor , 我又唔係果d煮到埋黎就食果隻既人, 好大責任ga

same as you, cannot 煮到埋黎就食 ga

yes, 仲有時間, 諗清楚 sin la

珍珠宮

吓,佢見到我仲物唔叫聲我呀 通常我早上都係烏烏吓睇唔到身邊人架

rich woman, gucci

男爵府

no la, 要儲好多年禮物錢先等到架

[quote]

rich woman, gucci [/quote]

侯爵府

佢話怕認錯人wor 你知la, 好樣衰ga ma
wah , 真happy , your husband 仲當你情人, 我隻c佬採我都有味la, 淨係話如果買比我即係用晒個仔d $ wor
[quote]

男爵府

但係聽講your husband 做左份好有心思禮物比你wor

catymw 寫道:
佢話怕認錯人wor 你知la, 好樣衰ga ma
wah , 真happy , your husband 仲當你情人, 我隻c佬採我都有味la, 淨係話如果買比我即係用晒個仔d $ wor
[quote]

侯爵府

但我想要個gucci袋多d bor [quote]
但係聽講your husband 做左份好有心思禮物比你wor

男爵府

我想要神秘禮物多d

catymw 寫道:
但我想要個gucci袋多d bor [quote]

侯爵府

勤勤ma
呢排仲有冇去睇樓sin

男爵府

近排冇啦,睇定d先,因為而家勤勤都係跟我瞓,暫時都未有需要多間房,遲d返學先再諗

catymw 寫道:
勤勤ma
呢排仲有冇去睇樓sin

侯爵府

勤勤冇訓bb床la ? 佢而家夜晚有冇ee oo咁ga , 咁你返工時佢起身未ar winnie訓著左婆婆就抱返佢去bb床, 我地就冇, 三個人一齊訓[quote]
近排冇啦,睇定d先,因為而家勤勤都係跟我瞓,暫時都未有需要多間房,遲d返學先再諗

男爵府

勤勤一星期大已經唔瞓BB床,所以張新BB床佢只係瞓過10次都冇就送左比人啦
佢而家夜晚同我地瞓只係間中都有ee oo咁ga , 不過,佢係早瞓早起 9:30 - 7:00,所以我返工時佢都會同我抱抱byebye架

catymw 寫道:
勤勤冇訓bb床la ? 佢而家夜晚有冇ee oo咁ga , 咁你返工時佢起身未ar winnie訓著左婆婆就抱返佢去bb床, 我地就冇, 三個人一齊訓[quote]

珍珠宮

Hei Hei & Winnie 冇事 la ma ?

侯爵府

professor,

winnie咪又係咁, 一日咳兩聲你聽下lor
有時問佢, 佢又玩野咳多兩聲過你咁lor

首頁

尾頁

跳至