跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 20 - 懷念吹水的日子

好重lor 2.5kg
你驗尿前飲過d咩ar
[quote]
rabbitpiggy 寫道:
昨天去做檢查, bb 有2.5kg 啦, 係中碼大dd bb 落低左d, 但未到盤骨位 我有重到呀

不過我就有小小糖尿, 可能唔係晨尿的關係, 我呢排又要忍下口唔好食咁多甜野先得

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 20 - 懷念吹水的日子

最怕凍親我地個王帝仔咋 [quote]

我睇左forecast 啦, 明天開始會gradually warm 返架啦
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

catymw 寫道:
rabbit,

昨晚去左西田bb用品8折 , 你仲有咩要買ar
我同curtismama都買左d NUK milk bottle

1) nepia 的big 26 片裝的紙尿夫幾錢呀? 我買開$69.9, 係咪熹樂既.

2) 思思樂果隻棉花一袋幾錢呀, 我見百佳好似$29.9

3) 思思樂果隻獨立包裝的wet wipe 幾錢呀? 我見百佳好似$30+

公爵府

catymw 寫道:
好重lor 2.5kg
你驗尿前飲過d咩ar

豆獎 我冇下sugar but 醫生話有殿粉質喎

公爵府

catymw 寫道:
最怕凍親我地個王帝仔咋

咪又係, 總之要小心

公爵府

今天小朋友當小廚師,一起製作忌廉水果捲,老師介紹材料的時候,文琦看到一支忌廉,她問:「這是甚麼來的?給我們喝的嗎?」當老師把忌廉吱出時,曉燕被突如其來的聲音嚇了一跳,然後望著忌廉大笑著﹗熹樂說:「嘩﹗今天的小食嘗試一定很好吃的﹗我們何時可以開始?」皓皓說:「我可不可以多弄一個給妹妹?」熹樂說:「你妹妹可以吃嗎?忌廉水果卷很大的啊﹗」皓皓回答說:「她吃不下我代她吃﹗」吃製成品時,妍彤吃得津津有味,一邊吃一邊重複說:「好味﹗好味﹗」

================================

個個小朋友都係為食cat 皓皓最搞笑, 妹妹食唔落, 我代佢食 佢妹妹先得2個月左右炸

侯爵府

nepia==>jusco $69.9 不過買一包送多2片, 買一箱送多15片 (kt apm jusco都有ga ) (lam tin jusco)

你平時有冇save d nepia 印花ga, 有20個有野換ga

思思樂果隻棉花同獨立包裝的wet wipe ==> 萬O 有時會特價$50 FOR 2

不過思思樂D PRODUCT 係 "護協" 一定平D (正確price問左人再覆你)
果時我bb展仲平 $20

侯爵府

果時我通想驗尿前do只會飲水 , 怕驗出黎有事自己嚇親c ar ma [quote]

豆獎 我冇下sugar but 醫生話有殿粉質喎

侯爵府

雖然係為食cat , 不過皓皓心中有妹妹ar ma , 起麻佢識得講弄一個給妹妹 , 希望熹樂第日都學識弄多一個給弟弟 [quote]
今天小朋友當小廚師,一起製作忌廉水果捲,老師介紹材料的時候,文琦看到一支忌廉,她問:「這是甚麼來的?給我們喝的嗎?」當老師把忌廉吱出時,曉燕被突如其來的聲音嚇了一跳,然後望著忌廉大笑著﹗熹樂說:「嘩﹗今天的小食嘗試一定很好吃的﹗我們何時可以開始?」皓皓說:「我可不可以多弄一個給妹妹?」熹樂說:「你妹妹可以吃嗎?忌廉水果卷很大的啊﹗」皓皓回答說:「她吃不下我代她吃﹗」吃製成品時,妍彤吃得津津有味,一邊吃一邊重複說:「好味﹗好味﹗」

================================

個個小朋友都係為食cat 皓皓最搞笑, 妹妹食唔落, 我代佢食 佢妹妹先得2個月左右炸

公爵府

catymw 寫道:
nepia==>jusco $69.9 不過買一包送多2片, 買一箱送多15片 (kt apm jusco都有ga ) (lam tin jusco)

你平時有冇save d nepia 印花ga, 有20個有野換ga

思思樂果隻棉花同獨立包裝的wet wipe ==> 萬O 有時會特價$50 FOR 2

不過思思樂D PRODUCT 係 "護協" 一定平D (正確price問左人再覆你)
果時我bb展仲平 $20

咁要去APM OR LAM TIN JUSCO 買一箱先

NEPIA 印花, 冇SAVE 呀? 我都唔知有野換, 係邊度睇到可以換乜架?

今時今日的MANNING 唔同左啦, 乜都冇 我去睇過, 冇左思思樂啦 不過唔怕啦, 我只係想買一包, 都唔係差好遠

護協一D 平D, THANKS, 你唔駛幫我問啦, 唔該晒你, 我應該唔會去到咁遠買架啦, 又唔係好多野要買, 我只想買一包思思樂的棉花和一包WET WIPE 炸, 即使係平, 都係小小, 車錢都係返度, 同埋我都冇咁多時間

你有多野買, 去BB 展都著數, 我得小小, 一呢一回都要車錢啦, 又要時間, 真係冇SO 架

公爵府

catymw 寫道:
雖然係為食cat , 不過皓皓心中有妹妹ar ma , 起麻佢識得講弄一個給妹妹 , 希望熹樂第日都學識弄多一個給弟弟

咁又係, 皓皓自從妹妹出世後, 乖左好多, 以前婆婆帶親佢返學都要喊一輪先得, 但妹妹出世後, 冇啦 佢自覺做左哥哥, 要乖D 先得

熹樂未必會啦, 我地成日同佢講弟弟剛出世只可以飲奶奶, 其他都唔可以食, 呢句話佢一直記住

公爵府

catymw 寫道:
果時我通想驗尿前do只會飲水 , 怕驗出黎有事自己嚇親c ar ma

你有道理

侯爵府

rabbit,
咁間間唔同lor , 我去沙田,粉嶺既萬0 do有ga

LAM TIN JUSCO -last day 7 March
APM - 11 March

nepia 印花== click 點點優惠行動
CLICK HERE

公爵府

catymw 寫道:
rabbit,
咁間間唔同lor , 我去沙田,粉嶺既萬0 do有ga

LAM TIN JUSCO -last day 7 March
APM - 11 March

nepia 印花== click 點點優惠行動
CLICK HERE

THANKS

下, 乜沙田同FANLING 都有呀, 唔知點解KWUN TONG 會冇

珍珠宮

做乜事教授會 你既

I don't let her play BK during office hour ar ma, coz she is still new in that company ar ma

珍珠宮

昨天去做檢查, bb 有2.5kg 啦, 係中碼大dd bb 落低左d, 但未到盤骨位 我有重到呀

不過我就有小小糖尿, 可能唔係晨尿的關係, 我呢排又要忍下口唔好食咁多甜野先得

小小糖尿 should be fine, don't worry

侯爵府

morning

珍珠宮

Hi hihirita

公爵府

hihirita

侯爵府

hi professor, rabbit

rabbit 你笑物鬼呀

首頁

尾頁

跳至