夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

我想問吓, 大家老公係屋企最鍾意做甚麼?

我個個最鍾意上網, 佢話上網比看電視更吸引

大宅

Re: 我想問吓, 大家老公係屋企最鍾意做甚麼?

做大爺囉
誠意推介 : [fly]蘆薈啫喱[/fly]
~~~介傷/燙傷 ~~ 一塗上即
" 掂 "  yeah vv

男爵府

我老公最like搞 我,最近仲新買左部pda,日日都搞住,叫佢停都唔制,日日都上網download野整部機,但佢對電腦野又唔識,成日都問我,問唔夠兩句or我答唔到佢就發脾四, 我真係嬲爆!

複式洋房

上網...上網,如果冇咗部電腦唔知會點?

大宅

同一時間睇波經, 開住cable 64台睇波同上網買波

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢排成日玩佢部新手提。

禁止訪問

Re: 我想問

禁止訪問

別墅

訓起張床度看dvd<<最近愛上看av,仲買了14隻番埋慢慢看>> ...無咩野做..
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

侯爵府

平時最鍾意訓覺, 有打機癮果排就打機, 打完機又訓覺, 再唔係就開大hifi嘈到拆天

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

上網打機....討厭到死...以前都冇咁過份..依家我都癈事理佢

大宅

彈結他, 上網睇地產樓價(因為佢想買樓), 再唔係訓覺, 做豬

子爵府

1.做愛!
2.食嘢
3.同個仔玩

公爵府

1) 睇書
2) 砌模型
3) 睇碟

不過通常整一陣佢就會叫我去行街...因為佢放假鍾意周圍行街買野/睇野多

大宅

打機同上網!

公爵府

好媽媽勳章

最鍾意瞓覺(1日可以瞓16個鐘或以上, 瞓唔著都會攤係度)
睇電視(每日除咗瞓就係睇電視)
上網打機(一路睇電視一路打, 不過睇波除外)
踎塔(次次都要帶埋份波經入去, 每次都半個鍾以上, 但係份報紙都次次都就咁擺係廁所入面)

所以我c6每次放假都係瞓足16個鐘, 淨返的8個鐘就有兩個鐘陪我同亞仔食下午茶(等佢瞓醒都過咗午飯時間)&晚餐同行下街, 4個鐘就睇波, 淨返的兩個鐘就包括沖涼,踎塔,睇電視同打機, 新年放咁多日假都係咁, 比佢激死
我同亞仔就好似孤兒仔咁 :-( :-( :-(

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

1)上網下載野
2)投注波/馬仔
3)同我和仔仔食飯行街(多數都係睇電腦野),又時提出叫佢陪我睇下衫^0^

翡翠宮

械定樹囉

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

瞓覺
睇電視
踎塔

侯爵府

1) 睇書 (電腦/宗教/商業)
2) 聽音樂/聽講道碟
3) 同我傾偈 (不過佢講80%, 我講20% - 因為我唔鍾意講嘢)
4) 同個女玩

首頁
12345...8

尾頁

跳至