跳至
[2006年] 1 歲party

首頁
12345...18

尾頁

複式洋房

1 歲party

幾時先開始攪一歲party??
其實一個月份咁多人!! 係未依家攪定差唔多??
攪開party既人幾時會攪?
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

男爵府

Re: 1 歲party

係呀, 希望快d有義工mami 出

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

覺唔覺呢排少咗好多MAMI上bk?
1歲party會唔會搞唔成? :-(

男爵府

畀面勳章

係呀,我都覺得呀~
希望搞得成啦~
[quote]
shingwai 寫道:
覺唔覺呢排少

大宅

[quote]
獅子仔媽媽 寫道:
係呀,我都覺得呀~
希望搞得成啦~
[quote]
覺唔覺呢排少
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

複式洋房

I am one of the volunteer mama last gathering , I want to be the participant this time.

Would be good it some new volunteer helps to organize the 1 year party! I can share the information and experience with you all if you need my help.

大宅

hi hi,

我都係義工媽咪呀, 今次都等緊參加一歲party,
其實純粹食飯傾吓都ok架......
邊個媽咪得閒就出手啦..唔該晒先

大宅

我試過每年公司搞活動, 我做hr, 又係成team冇份玩, 掛住做野同埋招呼老細, 最後d人走晒再埋單對數執野等運輸咁, 映相都冇咩機會, 又冇心機食野.....後來向公司建議攞多少少budget搵freelance party organizer, 自己咩都唔駛煩, 連司儀稿都唔駛度, 正! 不過每人大約額外預多$35-40

大家可以考慮下, 咁就唔駛犧牲d媽咪同bb冇得玩囉

大宅

我都想join呀....唔知邊個搞呢今次...
希望地點唔好太遠啦.....
如果唔太遠我都可以幫到手ge...

男爵府

agree
洛紫去左邊??? 好耐冇浦頭喇.....d媽咪唔見晒~ ?-(

大宅

doublei 寫道:
我試過每年公司搞活動, 我做hr, 又係成team冇份玩, 掛住做野同埋招呼老細, 最後d人走晒再埋單對數執野等運輸咁, 映相都冇咩機會, 又冇心機食野.....後來向公司建議攞多少少budget搵freelance party organizer, 自己咩都唔駛煩, 連司儀稿都唔駛度, 正! 不過每人大約額外預多$35-40

大家可以考慮下, 咁就唔駛犧牲d媽咪同bb冇得玩囉

可接受的價錢 可以食東西的質素差些, 彌補費用
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

joesimage 寫道:
[quote]

agree
洛紫去左邊??? 好耐冇浦頭喇.....d媽咪唔見晒~ ?-( [/quote]

都有點擔心她...

侯爵府

我都係前義工媽咪,好同意boscochow既comment

大宅

係呀, 我都小咗好多上 BK, 忙完 X'mas 又忙埋數, 跟住又過年喇! umm ... ... 又有時 d topic 答唔嗲呢 !!

i agree to hire freelance party organizer ar! 係 loh 食平 d 都 ok ar, 反正帶住個BB都唔會食得到幾多嘢 gah la!
一家四口

複式洋房

係啦~~我都好想有一歲PARTY~~
不如地方起中心點~~~荃灣區啦~
不過唔好平日!!
義工媽咪~~~快D攪定啦~~
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

別墅

唉~~~真係好少人上BK~見之前見開既MUMMY都唔係度浦頭~

我都想JOIN一歲PARTY~如果地點唔遠既話~我都想幫下手呢~^^"

大宅

我都想JOIN一歲PARTY, 一歲咁大件事, 如要人幫手我好樂意。
不如提出下d地點先啦
[9/7~3.49kgs] [13/1~9.86kgs]

男爵府

不如list幾個地點比d義工mami揀, 如可在該區幫手的就列出來, 好5好

chatyan83 寫道:
係啦~~我都好想有一歲PARTY~~
不如地方起中心點~~~荃灣區啦~
不過唔好平日!!
義工媽咪~~~快D攪定啦~~

男爵府

agree

skchiu 寫道:

i agree to hire freelance party organizer ar! 係 loh 食平 d 都 ok ar, 反正帶住個BB都唔會食得到幾多嘢 gah la!

別墅

旺角: BABYDEVIL

首頁
12345...18

尾頁

跳至