跳至

首頁

尾頁

大宅

阿b尋晚識得扶住床仔企起身, 好開心

尋晚阿b坐响床仔, 突然間扶住床仔就企左起身,連續玩左兩次, 真係睇少眼都唔得呀

複式洋房

Re: 阿b尋晚識得扶住床仔企起身, 好開心

Congratulations!!!!

my son has tried but failed :(
:-D

禁止訪問

大宅

別墅

我阿b 5個月10日, 他仲未識反番轉呀 , 不要講坐啦 , 都係好懶惰

大宅

dnbb2006,

你亞 b 好叻叻 , 我個曉樂 b 都仲係喺扶住條腰喺度撐吓撐吓階段

大宅

dnbb2006,

你bb好叻呀!
我個bb坐都未坐得穩呀!
你之前有冇訓練下佢咁呀?

別墅

我個b捉住我隻手都可以就咁企係度.....但仲未坐得穩呀!?

點解佢次次都跳步嫁...

大宅

lisabank,

我無特別訓練佢架, 不過可能佢兩個零月已經唔鍾意我地打橫抱佢, 咁咪打直抱佢囉, 跟住我地有時會戙佢响梳化或者地下等佢企下, 可能綀到佢d腳骨力
lisabank 寫道:
dnbb2006,

你bb好叻呀!
我個bb坐都未坐得穩呀!
你之前有冇訓練下佢咁呀?

大宅

盈盈262,

真係要好小心呀, 尋日我媽咪放佢坐响床仔玩, 跟住入廚房, 出番黎阿b已經企左起身, 前後唔夠一分鐘, 都好驚佢會整親架
盈盈262 寫道:
你個仔好叻叻呀,
不過你要小心d睇住bb
腳未夠力,一企起果吓屈親腳咬柴就幣
事關0607都係有d bb而家先識企
我囝仲係好懶惰,反身都未識

大宅

Hi dnBb2006,

我其實都同你一樣, 打直抱佢, 戙佢响梳化, 因為3個月大時, 係健康院d姑娘教的, 但係我個bb仲係唔識企.

我個bb係女仔, 你個bb係咪男仔黎架?? 如果係, 會唔會因為男仔夠力d, 同埋男仔骨架大d同實d呢?

大宅

係呀, 我個係b仔黎架.

大宅

dnbb2006:

你b好勁呀!!!

別墅

你個b真係犀利

dnbb2006 寫道:
係呀, 我個係b仔黎架.

複式洋房

我個仔仲有3日就6個月啦, 一樣仲未識反番轉身、坐又唔穩, 企?! 我都唔知要等到幾時呀!!! 教佢反身仲要發老脾...... 自己反多幾反就嘆氣同大字形瞓番向到...... 真係比佢激死!!!
練小B 寫道:
我阿b 5個月10日, 他仲未識反番轉呀 , 不要講坐啦 , 都係好懶惰

複式洋房

好叻仔呀

複式洋房

好叻仔呀

侯爵府

好媽媽勳章

盈盈262 寫道:
你個仔好叻叻呀,
不過你要小心d睇住bb
腳未夠力,一企起果吓屈親腳咬柴就幣
事關0607都係有d bb而家先識企
我囝仲係好懶惰,反身都未識

你個囝又真係幾懶惰,連反身都懶!
我b囡成日反轉再反轉,玩'大長碌',睇少眼都吾得掂!!
月頭返健康院時,b囡已坐得好穩,又可以扶住企,結果比d醫生話我地,叫我地千萬不可禁早比佢學行/企(我知太早學行/企,第日佢隻脚d骨可能會無禁直....)
可能哥哥日日同佢一齊,b囡就有樣學樣.....
b囡依家識講'baba'.....不過佢應該吾明乜意思,只係跟哥哥發音叫!

首頁

尾頁

跳至