自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

$10益智玩具

今日收到Best 4U的email, 佢哋有啲items做promotion, $10件, 好抵!! 其他益智玩具或產品, 都好平.
之前買過佢哋的產品, quality都幾好.

該用戶已被刪除

Re: $10益智玩具

複式洋房

Hi kankankan,

我很有興趣, 可否 pm 資料給我呢. thanks !

複式洋房

佢哋個website係: www.best4u.com.hk; tel. 36902549

民房

裡面好似有好多嘢賣, 唔止玩具喎

洋房

係呀! 新年嗰陣向佢哋買咗啲賀年禮品, 又買咗橄欖油.

金曼谷 寫道:

複式洋房

我都有買. 其中嗰隻北風之旅人朱古力好味, 佢哋嗰時賣$53, 最近我見到佐敦有舖頭賣$72.

fenniekwan 寫道:
係呀! 新年嗰陣向佢哋買咗啲賀年禮品, 又買咗橄欖油.

[quote]
金曼谷 寫道:
[/quote]

洋房

我見佢哋依家promote的finger paint, $10好抵.
我曾經係中環的玩具店見到有得賣, 最平都$6x, 個樽仲平平無奇, 無stamps架.
所以Best 4U嗰啲好抵.

洋房

Hello Kitty 產品 - 特賣

我仲見到佢哋啲Hello Kitty產品大部份平過出面啲舖頭添呀.

公爵府

Re: Hello Kitty 產品 - 特賣

我唔識睇個 website, 邊度搵到 特賣@$10

複式洋房

你可以click "Special Products", 再click "Inspiring Products for Kids". 試吓睇唔睇到.

複式洋房

補充: click 到"Inspiring Products for Kids", 頭嗰兩件item就係promote緊.
但scroll落下面仲有其他玩具, 我覺得都幾好, 幾啱.

公爵府

thanks.

民房

之前我都有買過佢地的DIY相架俾個女同佢的表哥表姐玩,佢地玩得好閞心。最近,我又買左好多money boxes做亞女生日會的回禮包,的小朋友同佢地媽咪收到後不知幾開心,話的野好特別,又可以啟發佢地小朋友的創意。十蚊咋,真係好抵,我見過出面買緊6x蚊。舊年我用左$3x蚊送文具同零食,的媽咪話收過好多,多到用唔晒,又唔係好想俾佢地的小朋友食零食,真係有的唔開心。今年比我搵到的好野送,的媽咪同小朋友又鍾意,真係好開心。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

ming2 寫道:
想問下係咪一定要join左佢地會員,先可以買個D $10 promotion item架??

應該係喇, 我見張order form要填mem. no架

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

各位媽咪,可唔可以pm個網址俾我去睇睇
My Two Princess

大宅

any bk mommy is the member then help us to buy the products fr. best4u?

複式洋房

Dear Pigpig
Have PM the website to you la. Pls check.

pigpig 寫道:
各位媽咪,可唔可以pm個網址俾我去睇睇

伯爵府

想問下係咪一定要join左佢地會員,先可以買個D $10 promotion item架??

首頁

尾頁

跳至