樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

知唔知道幾時再有居屋抽呢

知唔知道幾時再有居屋抽呢>>>>
謝謝各位 >>>
同有什麼地方選擇
快快快 ☆  ╱╲ ╱╲ ☆    ☆ ☆  ╱╳+▲╱  ╲ ╱╲ ☆    ☆  ╱╱ ◢◣+   ╳  ╲   ☆   ╱ +◢█◣  �    ╲☆   ☆  ☆ ◢██◣ __▂▂█▂▂__

別墅

Re: 知唔知道幾時再有居屋抽呢

09"
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

複式洋房

2009年先再有居屋抽呀?
定係今年九月呀>>>>樂樂豬媽媽
快快快 ☆  ╱╲ ╱╲ ☆    ☆ ☆  ╱╳+▲╱  ╲ ╱╲ ☆    ☆  ╱╱ ◢◣+   ╳  ╲   ☆   ╱ +◢█◣  �    ╲☆   ☆  ☆ ◢██◣ __▂▂█▂▂__

大宅

每年有兩期,由今年至09年都有
今年第一期在一月,第二期有人話最早會在七月,但係都要等政府公佈先知。

複式洋房

THX THX

首頁

尾頁

跳至