親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

東京~~是否在大黑屋買迪士尼飛會平d?

約平幾多呢﹖

除左大黑屋﹐係咪其他便利店都可以買預售卷﹖例如邊間﹖

民房

Re: 東京~~是否在大黑屋買迪士尼飛會平d?

justjust

我只是去過新宿大黑屋買disney票, 大人票平Y200

伯爵府

good-day

想問下駛唔駛排好長隊買飛架?

因為如果去到 disneyland 門口先買飛要排好耐隊架

想問下新宿大黑屋個位置係邊呀?

伯爵府

good-day

想問下駛唔駛排好長隊買飛架?

因為如果去到 disneyland 門口先買飛要排好耐隊架

想問下新宿大黑屋個位置係邊呀?

大宅

AE_bb,

可在呢度找大黑屋地址﹕www.e-daikoku.com/info/shop_list.html

但我住處不近大黑屋﹐所以想問有冇其他便利店可以買disney 飛﹐同埋值唔值得專程去找大黑屋囉。

可平200日圓﹐又唔駛臨入場前排隊買飛﹐都好既。

民房

AE_bb

係大黑屋超級不用排隊, 一入去便可以買到票, 那天我們早上大約10時去買, 跟著就出發去disneyland.

我覺得可省去disneyland現場排隊時間

新宿大黑屋在小田急百貨那邊, 近思出xxx橫丁

民房

justjust

我行街都發現不少大黑屋, 不過有些是買賣二手貨, 不是賣票的

伯爵府

good day, justjust

我就係唔想 side 時間係排隊到呀

good day.

新宿大黑屋在小田急百貨那邊, 近思出xxx橫丁>>>即係邊一邊, 我上去小田急百貨個 web site 睇 map, 唔知係邊呀....

大宅

good-day,

thank you.

我再認真看看﹐原來有好幾間都頗近酒店 。因為我到步第二日便去迪士尼﹐想如時間許可既話第一日已經買定飛。

公爵府

牛年勳章

其實除大黑屋外, 都有類似GA店鋪, 買DISNEYLAND TICKET, 仲便過大黑屋, 新宿西口大黑屋附近有好多間, 到時夾下價先喇

good-day 寫道:
justjust

我行街都發現不少大黑屋, 不過有些是買賣二手貨, 不是賣票的

大宅

AE_bb,

新宿大黑屋在小田急百貨那邊, 近思出xxx橫丁>>>即係邊一邊, 我上去小田急百貨個 web site 睇 map, 唔知係邊呀....

你不如去大黑屋既website check啦﹐選店後﹐按入去有map架。

伯爵府

justjust

唔該哂, 咁我去大黑屋個 web site 睇睇先

伯爵府

CMMANDY ,

但點先知間 shop 裡面都有disneyland 飛賣呢? 係咪會有指示?
該用戶已被刪除

大宅

想問是否在大黑屋可以買Disney Sea & Disney Land 2日pass, 有冇得平? 我book了Disney Sheraton Tokyo Bay一晚, 酒店住客是否有得平?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

AE_bb,
我上次去迪士尼都唔使排隊買票,一入去就買到!
我覺得如果你住得近大黑屋就話順便買埋,但如果特登去買,就唔值囉.....
My Two Princess

複式洋房

jason&jodie 寫道:
我上一次去就係disney store買飛
都好方便呀

yes, 我都係去高島屋既disney store買飛的.
該用戶已被刪除

大宅

through internet.

公爵府

牛年勳章

AE_bb ,

Hello! d 鋪頭唔係好大的, 所以一望入去, 就會見到d玻璃飾櫃, 放好多唔同類的卷, 而且牆上好多Poster, 係d樂園ga 宣傳, 妳就知她們是有賣Ticket.:mrgreen:

CMMANDY

AE_bb 寫道:
CMMANDY ,

但點先知間 shop 裡面都有disneyland 飛賣呢? 係咪會有指示?

首頁

尾頁

跳至