跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請工人的你有無諗過裝針孔鏡頭?

如題! 你們放心嗎????

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請工人的你有無諗過裝針孔鏡頭?

我放左個webcam係廳, 工人都知, 我話掛住亞b時睇, 有時打返去叫亞b去鏡頭到畀我見下羅, 而家大個左, 唔係成日睇啦, 遲d睇細b.

複式洋房

最近請左個工人, 成日覺得佢會偷看我地私人文件, 如銀行信...等.皆因佢清潔我間房時要成個鐘. 老公話我疑神疑鬼, 將來又點能夠交托佢照顧BB, 我好擔心!

洋房

我會lock起d重要文件

大宅

Hi Possible,

我身邊很多朋友都會裝一些監察系統,如IP cam, DVR, 針孔鏡頭等...

因為有時候,有一些工人真的很過份,以上監察系統可以作為阻嚇作用,而且有什麼的時候可以作為證據.因為有時候BB大小,他們都不懂表達發生了什麼事.

如果你有興趣知多些有關裝監察系統的事,可以PM,我可以留我的聯絡資料給你,因為我先生是從事安裝監察系統,可以給你一些建意.

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我定左pccw既視察易4月開始用
因為我公司block哂 ip cam唔用得
不過你裝都一定要比工人知 (法例要求)
而且唔可以係佢間房裝
我今日都同工人講左會裝
因為老公想成日見到bb
佢番工既時候我比左份rule佢簽當中都有講我會裝cam

複式洋房

hi ruru_yosan ,

can you PM your info to me & can ask for your husband's advice in case it's necessary. Thank you.

複式洋房

Nicole123,

PCCW視察易幾錢, 我還考慮緊裝唔裝, 裝有好似好衰, 唔裝又唔放心.

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

Possible,
你可以係呢度睇下
http://www.pccwmobile.com/portal/common/plaintext.jsp?fldr_id=7661

首頁

尾頁

跳至