使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

尋晚up 左bk 手機版都覺得OK 既。係廣告彈多左。點知岩岩用bk 唔夠3分鐘就話咩程序出現異常退出。之後就彈左我出返去版面....兩次呀!! 3分鐘2次呀!!!! 依家點攪好

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

大少拉 發表於 13-10-23 00:25
尋晚up 左bk 手機版都覺得OK 既。係廣告彈多左。點知岩岩用bk 唔夠3分鐘就彈左我兩次。話咩程序異常。依家 ...
BK...可唔可以做好D先比人UP呀...

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:BK手機版好異常。。。

你已經好彩,我今晚每轉板都彈一次

唔好點評我,電話睇唔到點評

翡翠宮

mulan1985 發表於 13-10-23 01:46
你已經好彩,我今晚每轉板都彈一次
廣告係每轉一版就彈出黎. 仲有個係3分鐘就彈左兩次既..程序出現異常退出..... 2次... 之後又2次.

子爵府

岩岩有最新update. 試下update 完有冇好d

珍珠宮

引用:Quote:mulan1985+發表於+13-10-23+01:46+你

原帖由 大少拉 於 13-10-23 發表
廣告係每轉一版就彈出黎. 仲有個係3分鐘就彈左兩次既..程序出現異常退出..... 2次... 之後又2次.
...
我重要係c相機+h牌仔

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:mulan1985+發表於+13-10-23+01:46+你

...
您試下刪除舊版本,再裝過,我剛裝好,暫時未有彈走的情況,廣告亦無之前多得咁誇張。

翡翠宮

大眼的Dog 發表於 13-10-23 01:53
岩岩有最新update. 試下update 完有冇好d
我無得再update呀. 我直情del左佢從新再download. 依家仲未試得真....

翡翠宮

mulan1985 發表於 13-10-23 01:56
我重要係c相機+h牌仔
me2..... 好煩好煩~!!!!!!!!!!!!

翡翠宮

Red2008 發表於 13-10-23 02:01
您試下刪除舊版本,再裝過,我剛裝好,暫時未有彈走的情況,廣告亦無之前多得咁誇張。

...
岩岩裝完, 試左一陣... 但廣告都一樣多...

王國長老

大少拉 發表於 13-10-23 02:03
岩岩裝完, 試左一陣... 但廣告都一樣多...
我都睇左幾次C字廣告,已報告給管理員了.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+大少拉+於+13-10-23+發表廣告

原帖由 Red2008 於 13-10-23 發表

...
瀨左嘢
廣告無變,c+h車輪轉,一樣會彈出,現在唔可以直接從pm按入post

伯爵府

BK Milk勳章

我都係咁彈廣告

每天在家安胎...生活苦悶!但亦為迎接小新命的來臨而感到興奮和緊張!雖然生活苦悶,但有丈夫疼鍚和愛護。是我感到最幸褔的!

翡翠宮

mulan1985 發表於 13-10-23 02:08
瀨左嘢
廣告無變,c+h車輪轉,一樣會彈出,現在唔可以直接從pm按入post
下..... 唔係嘛......... 我依家用緊電腦, 頭先試果陣都無入過去睇.!!!!!!
廣告我就知.... 果兩個輪住上...

翡翠宮

Red2008 發表於 13-10-23 02:06
我都睇左幾次C字廣告,已報告給管理員了.
唔該餅餅...

Red2008  唔駛客氣,update左我都驚緊  發表於 13-10-23 02:15

翡翠宮

引用:我都係咁彈廣告

原帖由 CandyBaby830 於 13-10-23 發表
我都係咁彈廣告
我岩岩經過3個廣告先入到黎回你

珍珠宮

引用:Quote:mulan1985+發表於+13-10-23+02:08+瀨

下..... 唔係嘛......... 我依家用緊電腦, 頭先試果陣都無入過去睇.!!!!!!
廣告我就知.... 果兩 ...
之前pm都可以入post,刪左再裝就唔得啦,黑晒,異常彈出,試左3次都係咁

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

廣告照狂彈,轉帖轉頁乜都慢,回帖常常出唔到,BK apps 今晚表現麻麻

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+大少拉+於+13-10-23+發表下..

原帖由 mulan1985 於 13-10-23 發表
之前pm都可以入post,刪左再裝就唔得啦,黑晒,異常彈出,試左3次都係咁

...
我又好似好左d,到依家暫時無左程序異常退出。但廣告都係一樣多。

王國長老

mulan1985 發表於 13-10-23 02:13

...
您意思係有人發pm topic給您,您入唔到該topic?還是收到提醒通知而入唔到?

首頁

尾頁

跳至