美容扮靚

跳至

首頁
34567...24

尾頁

大宅

Re: 各位護膚專家(jessjess, minatheone, 多利是....)

LENGMA 寫道:
jessjess,
我昨天已用電話訂o左Avon喇! 不過好多discount items都已經冇晒貨, 不過個接線生(sales)就介紹o左D替代品, 你今個月有冇訂到貨? 收o左貨未?

我尋日先收到d貨,成5點幾先送黎比我 :-x
咁你買左乜野代替品?佢地話12都有promo,到時可能仲筍

大宅

Re: 各位護膚專家(jessjess, minatheone, 多利是....)

Janice寫道
jessjess,

Recently, I want to buy a toner ar. :-P Any suggestion for me. I'm now using Biotherm Hydra-Detox Moisturizing Detoxifing Wipe-Off Lotion.

BTW, What is the good products of the line Renaissage of Avon ?

Actually, there are too too many many good stuff in the market For cold and dry seasons, my choices:

Biotherm Biosource Softening Lotion
Caudalie Beauty Exlixir
Chanel Energising Radiance Lotion
Chanel Gentle Hydrating Lotion
Christian Dior Energy-Move Tonic Lotion
HR Hydro Urgency Lotion
Kanebo Blanchir Whitening Clear Conditioner
Kiehl's French Rosewater
Kose 雪肌精
L'Occitane Immortelle Water
Shiseido Endermine 紅藥水
Sisley Botanical Floral Toning Lotion

Renaissage paper mask is good, same moisturizing effect as SKII I've tried its cream before, not bad. Just received the toner, cleansing foam and essence of this line yesterday. Will try on and tell you the result :-P

大宅

mrs_tom 寫道:
What' s the price? How's the packing? eg. how many pieces are there in one box?

I use Total Effects (black box), 30 pcs/box

大宅

jessjess,

Thanks for your advice.

I also want to place an order of Renaissage paper mask and the moisture gel ar (1,600 CUP of Water) ar. BTW, I will wait for your comment and advice about the cleaning foam and essence for ordering.

水晶宮

2024年龍年勳章

Hi minatheone,

哎呀.....我講真0架 !!!!!

街上見D女仔搽藍呀,綠呀,淡紫呀...好鬼靚, 又羨慕, 如果我搽就唔敢想像 lu....
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

Rita 寫道:

哎呀.....我講真0架 !!!!!

街上見D女仔搽藍呀,綠呀,淡紫呀...好鬼靚, 又羨慕, 如果我搽就唔敢想像 lu....

你又當我講假咩=.=
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

水晶宮

2024年龍年勳章

jessjess,

講開eye cream, 我醒起之前用special price 換左套 "Ease for East" 返來, 而家搽緊佢隻eye cream, 不過不失咁啦, 冇咩驚喜, 亦未發現生油脂粒。

係呢 , 我響另一topic 見有媽咪講 Gylcel, 話佢隻 xx terminator 眼部精華素好鬼正, 我想問, 眼部精華素=
eye cream 嗎 ? 還是先搽精華素再搽eye cream ?

Cheers

大宅

Rita 寫道:
jessjess,

講開eye cream, 我醒起之前用special price 換左套 "Ease for East" 返來, 而家搽緊佢隻eye cream, 不過不失咁啦, 冇咩驚喜, 亦未發現生油脂粒。

係呢 , 我響另一topic 見有媽咪講 Gylcel, 話佢隻 xx terminator 眼部精華素好鬼正, 我想問, 眼部精華素=eye cream 嗎 ? 還是先搽精華素再搽eye cream ?
Cheers

Gylcel eye terminator係眼部精華素,可以單搽;亦可以當精華素用,再加eye cream

Ease for East我已經blacklist左。
該用戶已被刪除

水晶宮

2024年龍年勳章

Hi jessjess,

呢隻 ease for east 其實係我奶奶送的, 佢貪平.... 嘻嘻...

用得唔好0徙, 反正我都唔知邊隻牌子的product 0岩我。A牌的cleaning milk, B牌的toner, C牌的精華素, D牌....我已經暈低...@@

Cheers

水晶宮

2024年龍年勳章

Smoky eye ???

嘩 ! 要搵專人至掂囉 ! 我自己唔識化 0架...

Cheers

水晶宮

2024年龍年勳章

Hello 茵茵,

多謝你 !!! :)

我膚色帶黃的, 咩係earth tone 色 ??

複式洋房

rita,
earth tone即係土色~~啡,啡金,黃,啡黃~~如此類推.

jessjess,
我有個問題 請問BORGHESE呢個牌子好唔好,佢係咩價位??

複式洋房

SOGO大減價,Borghese美白加再生套裝$825減到$300,單張淨係睇到4支野,唔知係乜,請問抵唔抵?

別墅

LENGMA 寫道:
jessjess,
我昨天已用電話訂o左Avon喇! 不過好多discount items都已經冇晒貨, 不過個接線生(sales)就介紹o左D替代品, 你今個月有冇訂到貨? 收o左貨未?

--------------------------------------------------------------------------------

jessjess寫道:
我尋日先收到d貨,成5點幾先送黎比我
咁你買左乜野代替品?佢地話12都有promo,到時可能仲筍
=================================
jessjess,
我19/11訂完之後淨係寫低o左, 宜家唔o係手, 又唔記得, 下次再話你知我order了乜貨, 不過有D係搶閘訂o左下個月promo果D貨, 已經訂唔到Renaissage paper mask, 而且番貨無期, 好可惜, 咁平但有得睇冇得駛! :-(

大宅

sweetsau 寫道:
jessjess,
我有個問題 請問BORGHESE呢個牌子好唔好,佢係咩價位??

大致上,產品以溫泉礦物為主要成份,提出改善老化、抗衰老及活膚,令乾扁的皮膚細胞重現飽滿盈潤的訴求,故一般比較油潤。近期推出的水療系列,質地雖較清爽,但亦離不開其獨門礦物配方。

能否享受到此等礦物的好處,抑或起排斥而引起敏感,要睇各人皮膚性質而定。

美白條line我用唔到,越用越油,仲生粒粒 :evil:
但其他野就無問題,特別鍾意佢d mask :-P

大宅

LENGMA 寫道:
jessjess,
我19/11訂完之後淨係寫低o左, 宜家唔o係手, 又唔記得, 下次再話你知我order了乜貨, 不過有D係搶閘訂o左下個月promo果D貨, 已經訂唔到Renaissage paper mask, 而且番貨無期, 好可惜, 咁平但有得睇冇得駛! :-(

Renaissage paper mask無貨??正常現象!!
下個月d筍野竟然比你優先搶閘訂左 我而家明白乜野叫做「內部認購」喇

大宅

jessjess 寫道:
Själ梗係正啦,比起La Mer,使用仲簡單,連精華素都唔洗用 Orbe去眼紋同收眼袋真係有料到架,如果你想買,去Times Square哥間買啦,佢搬左去2樓,今個月19∼23,買滿500蚊,仲送Dr Hauschka既gift,送完即止,有Joyce卡仲額外平多5%添呀,快d去買啦

jessjess,

其實我都有諗過 La Mer,咁而家唔使諗佢啦! :-P 我呢 2 日可能都唔得閒去 Times Square! :-( 或者近近地去又一城果間算啦!

係呢,你知唔知 Times Square 果間送乜嘢 Dr Hauschka 嘅 gift,如果真係好抵或者叫個 fd 幫我買! :-P

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

貝佳思我之前用過; 記得唔錯; 我幾鍾意玻璃樽個只淡綠色mask(較滋潤); 深綠色個只(深層清潔); 我d油性皮膚既朋友用過就話正; 我自己就無用過o

大宅

Jmum
我唔知Dr Hauschka gift 既details ,如果叫 fd 幫你買,最好打個電話去問下先,免得送晒空歡喜。
即使去唔到TS都唔緊要啦,又一城有個sales都好疏爽送sample,不過要問lor :-P

首頁
34567...24

尾頁

跳至