跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

油塘宿舍靚太俱樂部(Part 3)

[size=xx-large]歡迎各位新歡舊愛加入!!!

男爵府

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部(Part 3)

今日勁勁勁潮濕!!!
廁所幅牆都出晒汗!

男爵府

別墅

rubytse,

嘩~ lum”到爆呀!
我都好想亞囡快d叫我mama呀,
唔知佢把聲似(張栢芝)喉沙沙,還是(楊思琦)雞仔聲呢?

入後波即係點架?退後?咁得意仔

我亞囡識企不過要扶住,前排我幾次幫佢掃風時佢都企咗起身,
咁我咪滴”佢入房喺佢張bb床度影相囉,
我覺得佢上半身冇下身咁硬淨,隻腳强而有力,
有次幫佢換片片時一腳young”埋嚟,
差d畀佢young”鬼死

]

別墅

vswong , BBAuYeung,

我亞囡食日本雪印,最近online訂咗一箱,
只係平少少都要$180蚊一罐

[size=xx-small]有時細仔都有減
]

別墅

jojo,

亞囡真係好玩咗好多呀,依家又成日喺度 V V 嘩嘩咁叫,
但仲未聽到任何一個音係好似ruby個囡咁叫mama
你羨慕就快d整多件啦,有仔趁嫩生嘛
]

複式洋房

各位媽咪 ,
大家好 ! 我也是住油塘的 , 想搵小朋友湊 , 有需要的話 pm or e-mail 比我啦 ! thanks
[email protected]

子爵府

bebe

bb仔把聲真係唔知架wor, 可能好sweet 呢?

入後波咪淨係識得向後"吞", 唔識得向前
依家佢坐住架學行車, 四圍周屋走,
有時見我地係房, 仲走埋入我地房昅昅下

係呀, 我都覺bb腳仔好腳力, 仲好似車輪腳咁young
試過訓係床同佢玩, 放佢上心口
點知就整番轉車輪腳無停咁young我心口
差d 俾佢young c ~ 你知la, young平渣到無架嘛

子爵府

bebe

pls check pm

別墅

rubytse,

我都仲未買學行車畀囡囡呀,c6話唔買喎,
話我日日得鬼閒喺屋企叫我扶住佢教佢行喎,
我依家首先教佢企下咋

今日我親自(冇協助下)同囡囡沖涼,其實都唔係好難啫,
起碼佢依家識少少坐,佢仲鬼咁enjoy
]

子爵府

bebe

我唔敢同阿女沖涼住, 因為佢太大力la
沖涼又成日young黎young去,
c6沖都搞唔掂, 要我地2個一齊黎至得
依家屋企又擺學行車, 又擺high chair
都無乜地方剩 ~

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

我都仲未買學行車畀囡囡呀,c6話唔買喎,
話我日日得鬼閒喺屋企叫我扶住佢教佢行喎,
我依家首先教佢企下咋

今日我親自(冇協助下)同囡囡沖涼,其實都唔係好難啫,
起碼佢依家識少少坐,佢仲鬼咁enjoy

別墅

rubytse,

我亞囡都算乖冇周身郁,
好定咁畀我同佢沖涼涼

係呀真係好阻地方,限時屋企又唔大,
多咗亞b後d嘢越嚟越多,
執極都仲好似好亂咁,
呢排又勁潮濕通屋好似”立che che”
咁好淹”悶呀

[quote]
rubytse 寫道:
bebe

我唔敢同阿女沖涼住, 因為佢太大力la
沖涼又成日young黎young去,
c6沖都搞唔掂, 要我地2個一齊黎至得
依家屋企又擺學行車, 又擺high chair
都無乜地方剩 ~
]

子爵府

bebe

係呀, 呢幾日好潮濕呀 ~
日日都勁用抽濕機抽水
係wor, 你住得高唔高呀?
我見到頂o個d 俾好多霞氣圍住呀...一定好"潮" 定 la

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

我亞囡都算乖冇周身郁,
好定咁畀我同佢沖涼涼

別墅

rubytse,

係呀呢度勁潮呀~潮過梁朝偉呀
我住中層嘅,呢幾日都天色昏暗
晚晚都有霧氣籠罩住呀,
我屋企冇抽濕機呀,都係用風扇吹吹吓咋,
c6話再嚴重d開一陣冷氣就乾晒喎
再唔係問吓亞金魚婆(jxxx)得唔得閒上嚟抽抽水囉

[quote]
rubytse 寫道:
bebe

日日都勁用抽濕機抽水
我見到頂o個d 俾好多霞氣圍住呀...一定好"潮" 定 la

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

我亞囡都算乖冇周身郁,
好定咁畀我同佢沖涼涼

]

子爵府

bebe

haha...咁都俾你入到位既?
金魚婆 = jxxx

jojo, 你幾時俾人暗名爆呀?

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

晚晚都有霧氣籠罩住呀,

男爵府

bebe女,

唉......
又未中六合彩,
生瘡就有我份!

bebe女 寫道:
jojo,

亞囡真係好玩咗好多呀,依家又成日喺度 V V 嘩嘩咁叫,
但仲未聽到任何一個音係好似ruby個囡咁叫mama
你羨慕就快d整多件啦,有仔趁嫩生嘛

男爵府

呢幾日我部抽濕機忙到不得了!
比佢"抖"十分鐘,
然後又開工!
有兩日忍唔住要開冷氣添!

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

晚晚都有霧氣籠罩住呀,

[quote]
rubytse 寫道:
bebe

日日都勁用抽濕機抽水

男爵府

哎呀~~~
比你地爆左我個真名添!

[quote]
rubytse 寫道:
bebe

haha...咁都俾你入到位既?
金魚婆 = jxxx

jojo, 你幾時俾人暗名爆呀?

別墅

bebe女 :
妳個女好cute.........係邊訂 , 我都想轉雪印[quote]
bebe女 寫道:
vswong , BBAuYeung,

我亞囡食日本雪印,最近online訂咗一箱,
只係平少少都要$180蚊一罐

[size=xx-small]有時細仔都有減
My name is Livia  :oops:

子爵府

JoJo*

唔係bebe爆你真名你無蒲頭幾日吖嘛
我呢排勁8緊d 校網拎料, 好忙 ~

bebe,

你呢輪好忙呀? 唔多見你係度留post ~

首頁
12345...12

尾頁

跳至