自由講場

跳至

首頁
23456...25

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

珍珠宮

嘩!!!!嘩!!!!!嘩!!!!!!

真係唔可以俾c6上黎咁多,唔係佢會嫌棄我咩都唔識

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:又到我呢個刺繡宫女出場..

嘩, 超勁

伯爵府

hashtag影視迷勳章

好靚呀!

男爵府

勁!!!

子爵府

勁!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實我想知呢,個背面係唔咪唔識理佢靚唔靚架

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 mclam 的帖子

巧靚...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

火精靈 發表於 13-10-23 10:15
回覆 mclam 的帖子

呢幅我都想買黎繡架~~ 不過淘寶都好貴~~

呢幅好似30幾蚊人仔!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

好靚呀

男爵府

好靚呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

李豆豆 發表於 13-10-23 10:36
哇!超靚! 絕對可以拎去賣

淘寶呢幅成品賣幾舊水咋,我用左兩個月先繡起,真係成擔心機,我唔會賣囉!

真係幅幅成品都係用好多心血(成日比支針拮到手指)去繡,我剩係會送比識欣賞既人!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

巧靚喎。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

moodykwan 發表於 13-10-23 10:37
勁呀!!我想問背面係咪都一樣咁靚架?

我邊有咁高境界,繡到兩面都一樣既,起碼有十幾廿年功力!

寶石宮

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

侯爵府

首頁
23456...25

尾頁

跳至