跳至

首頁

尾頁

洋房

請海濱街坊幫幫手, 俾些意見

請問你地知唔知平台一小食鋪(block 4近水果鋪)好唔好生意? 人流如何? 有無得做呢? 你地會唔會去買小食呢? 請海濱街坊幫幫手, 俾些意見, Thank You

大宅

Re: 請海濱街坊幫幫手, 俾些意見

我間中會去買小食. 我估利潤不會太多. 街市嗰間都執咗啦!
大寶小寶BB 寫道:
請問你地知唔知平台一小食鋪(block 4近水果鋪)好唔好生意? 人流如何? 有無得做呢? 你地會唔會去買小食呢? 請海濱街坊幫幫手, 俾些意見, Thank You
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

洋房

我知街市嗰間都執

男爵府

[size=large]我覺得係有得做,話哂成個海濱唔算細,最緊要食物質數同乾淨,如果妳有意思開的話,都見意買下車仔麵.雞蛋仔,夾餅,燒買...是關嗰到對出係遊樂場,一定有得做,妳睇下地下嗰間甜品屋,講真食物係普通,但勝在海濱只此一間,又食正d波友踢完波,嚟食下嘢,嗰間發過豬頭,我住係海濱都好希望見到d舖頭好生意,如果妳一開張,我定會幫趁,可以多d選擇

携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

洋房

Nicole媽咪
好耐無見(網上) , 好多謝你意見, 我D廚藝都見得下人, 不過

男爵府

[size=large]哈哈哈,妳好叻,仲記得我,妳咁醒開舖一定掂,我都希望有機會試下妳廚藝,雖然我未見過妳,但我同妳又幾好傾wor,真奇怪,唔知係咪住埋同一座有感情d呢.....哈哈哈,祝妳快d做老闆啦,仲要係非常成功嗰隻tim,開多幾間分店.....[img align=right]http://bjcg.com/i/e/2006/05/03/085016905.gif[/img]
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

子爵府

之前我都成日有幫趁呀!
都是買下燒賣, 腸粉等.
如果可以多些選擇, 好似是八爪魚......就好啦!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都好喜歡食小食.我覺得以前肥仔做得好食d,所以轉左手我都好小幫親.
如果你做得好食我一定多來幫親.燒賣, 腸粉,糖水一定要有呀∼
係尼∼你之前好似搵人幫手湊bb , 而家邊個幫你手?
(我只係八掛,唔講比我知都得

男爵府

wingyee_ma
同意! 以前肥仔做得好食d . 佢d腐竹糖水好正架! 而家d腸粉好淋

大寶小寶BB

你唔好學而家個檔個老闆咁見d砵仔榚好買就加價要hk$3 / 個 :tongue:
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

洋房

wingyee_ma
我都同意以前肥仔做得好食d
我而家Train緊99湊b女, 等train到ok先交俾佢湊.
Nicole媽咪
我緊記得你啦, 你d字咁大隻. 我地同一座? 我地有無見過?

好多謝大家意見, 等我久唔久落去

洋房

你地覺得 街市 / 平台 邊處好d?

大宅

星期日那天, 我唸住幫襯, 但係所要D食物未熱…所以無買.
我亦留意到頂讓啟示, 其實我都有興趣自己攪小生意. 如果
妳真係頂咗….通知聲, 大家交流吓!
初搬嚟時…..見樓下有間吉舖, 我同先生覺得開租影碟舖有
得做, 點之無幾耐真係有人開咗….嗚嗚
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

首頁

尾頁

跳至