自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Re: 爬行比賽遇到cheap人

嘩~真係好cheap喎,咁樣認第一

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都覺得果d工作人員有問題,佢地應該付最大責任,但求其la!
mandyyyyy83 寫道:
其實我覺得果d工作人員都有問題..
邊有可能冠軍有獎都唔知架

大宅

好媽媽勳章

如果當時工作人員問清楚check清楚,就吾會發生頒錯獎 亞貓亞狗上台話自己個B爬第一,check都吾check就頒個獎 ,個B吾識廣自己叫咩名,可以問 個B父母,吾會連個B父母,都吾知自己個B既名吓
shingwai 寫道:
我都覺得果d工作人員有問題,佢地應該付最大責任,但求其la! [quote]
mandyyyyy83 寫道:
其實我覺得果d工作人員都有問題..
邊有可能冠軍有獎都唔知架
[/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

吾係自己 bb 羸都 c 上台拎獎? ?-( 面皮厚吾厚 d 呀? 拎左獎品返屋企又夠吾夠膽話比人知呀? 頂多咪鬼鬼祟祟收起份獎品, 又或者鬼鬼鼠鼠咁用咯. 吾知呢個[貪心家庭]有冇上BK, 比佢睇到呢個 topic 吾知會吾會覺得自己好 cheap!! :tongue:

大宅

好媽媽勳章

我地知吾係佢 bb 羸,但佢D親戚吾知 照曬命拎D獎品/相,廣泛宣揚自己個B,爬行比賽勝出左 [貪心家庭]面皮是超厚,吾是我都吾會話遇到cheap人

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

小霖媽快 d 將 o個日拍既 viedo 放上 youtube 啦. 一於唱衰佢.

大宅

咁都貪
真係咩人都有

大宅

咪.......咪.......咪.......

等待驗證會員

wendykaka 寫道:
小霖媽快 d 將 o個日拍既 viedo 放上 youtube 啦. 一於唱衰佢.

同意.........或者有冇相睇........

大宅

老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

畀面勳章

貪心鬼 媽媽係貪心鬼.BB大個點算........

社會不容.....

大宅

如果係我, 我會lur大會比番份禮物我囉, 係佢o地疏忽嘛, 唔駛負責呀? 份禮物係我應得o架嘛, 係咪先

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁都得, 咁有人貪

伯爵府

個日的工作人員係好求其的, 我囝明明是得第二名, 點知一睇分牌,變左尾二, 同佢講,佢仲話無所謂啦,唔知wor...
星期五是無飯主婦日

大宅

係啦!放上youtube等人睇o下呢家人幾cheap同埋大會幾亂o麻!!

wendykaka 寫道:

男爵府

嘩!!.......BB贏返黎既禮物都厄, 真係無品!!

大宅

我想問其實係d工作人員叫錯名定係叫左你囡囡個名佢地仲上去冒認呀??定係d工作人員只係叫冠軍上台領獎而冇叫任何名呢??
俾我就會為囡囡爭取返個獎 因為係佢自己努力得來的
冇左真係唔甘心

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

咁都有 ?!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

其實個cheap人可能有上BK架,仲知道咁多人話緊佢架!

我都贊成放上youtube,等多d人認識佢地,
(佢地都係想咁啫,咪成全佢地囉!)
不過最好將個BB打格,因為唔關個BB事!

洋房

要搞清楚係工作人員嘅錯定係真係果個family cheap先得...如果係工作人員錯寫信去投訴主辦單位啦...如果真係有人咁cheap,就要擺上網比大家認識下啦!

首頁

尾頁

跳至