自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

hk430,

大宅

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

唉.........終於食餐飯..........

男爵府

食左咩呀?

Kitchu 寫道:

男爵府

薏媽,
乜你重有時間織泠衫咩?

佢今日除左佢個bb件衫, 跟住攞2支筆話好似mama咁織泠衫.....

大宅

紅紅,

我諗我自己問題大啲........ 小朋友好多都好洩, 係我受唔到壓力

[quote]
waiabbey 寫道:
Kitchu,
我諗你都係要等Magee009返嚟問佢, 因為佢似乎好有經驗! 唔知有無書可以睇下點教博博呢?

[quote]

大宅

薏媽,

我都好鐘意織冷衫嫁, 不過織得唔靚之嗎, 我比我上年既製成品你睇呀.

薏媽,
乜你重有時間織泠衫咩?

[quote]佢今日除左佢個bb件衫, 跟住攞2支筆話好似mama咁織泠衫.....
[/quote]

男爵府

薏媽,
佢成日一路燙, 一路話我, 女仔嚟架, 都唔自己燙衫, 我又無叫佢燙, 係佢唔抵得我成日著D無燙過嘅之麻!!!

[quote]waiabbey 寫道:
我住Cardiff時個Landlady又係乜都幫我燙, 又係連底褲都燙, 哈哈!

引文:
--------------------------------------------------------
咁都得

大宅

食湯飯, 但先比咗湯阿囡飲, 再比佢食飯,

黃牙白, 翠玉瓜, CARROT, 肉,

食左咩呀?

[quote]
Kitchu 寫道:
[/quote]

男爵府

Kitchu,
你有無諗下點幫自己減壓?

大宅

你都幾好彩喎, 我聴親啲朋友都係complain home stay既.

薏媽,
佢成日一路燙, 一路話我, 女仔嚟架, 都唔自己燙衫, 我又無叫佢燙, 係佢唔抵得我成日著D無燙過嘅之麻!!!

[quote]waiabbey 寫道:
我住Cardiff時個Landlady又係乜都幫我燙, 又係連底褲都燙, 哈哈!

引文:
--------------------------------------------------------
咁都得

大宅

又無喎!

如果, 我無嘢做, 我都會覺好大壓力, 因為好似浪費時間咁. ?-(

Kitchu,
你有無諗下點幫自己減壓?

男爵府

薏媽,
你c6果然醒目!! 睇穿晒你!!! 下次佢咁問你你試下答"唔返香港, 買車啦"!

[quote]佢成機慳返唔駛換車 [/img]

男爵府

係呀, 佢哋對我好好, 而家重有聯絡! 佢哋以前收嘅學生D同學D Home stay都好衰, 我真係好好彩!

Kitchu 寫道:
你都幾好彩喎, 我聴親啲朋友都係complain home stay既.

[quote]
薏媽,

男爵府

咁我諗你遲D返工, 博博返學你會好D, 不過到時你又可能掛住我哋wor .....

Kitchu 寫道:
又無喎!

如果, 我無嘢做, 我都會覺好大壓力, 因為好似浪費時間咁. ?-(

男爵府

好啦, 又到我煮飯啦! Kitchu, 聽日洗唔洗同你練英文呀? 哈哈哈!

男爵府

wah....閃開1陣同亞妹講電話je, 你地又傾左咁多.....又要追返sin~~

男爵府

[quote]
係咪你生得高所以重D呢?

[quote]
5尺4.5 je wor, 我可能係骨重啩, 因為我上次返hk, 128磅個個都話太瘦.... 我send比你地嗰張相都有成140磅ga, 你地都唔覺我好肥啩???

男爵府

hk430 寫道:
終極加強版!!!

[img align=right]http://x33.xanga.com/da68327323150107754696/z2359697.gif[/img]

hk430
宜家係邊arh??

男爵府

薏媽,
無錯, 我係佢'人肉鬧鍾'! 佢唔抵得我可以瞓耐D, 而佢就要返工咋, 所以寧願要我唔瞓等佢起身先就晒佢!

[quote]你係佢'人肉鬧鍾' hehee...
[/quote]
咁究竟你有幾耐冇同c6瞓arh??

男爵府

Kitchu 寫道:

煮左セ嘢好送arh??

首頁

尾頁

跳至