自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

chuchu, 我要返工la, 你做セ咁遲ga?? :-( :-(
anyway, talk to u later遲到la

大宅

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

薏媽,

咁你去榮業買呀, 幾十p一個, 果度啲人幫你chop埋, 我去過和興, 啲人唔幫你chop嫁! :tongue:

鍾薏媽媽 寫道:
我通常夜晚sin去買送ga bor.....

大宅

收到!

鍾薏媽媽 寫道:
chuchu, 你掂ga, 比d信心自己, 知道ma

大宅

薏媽, 你對我真好!

紅紅, 你睇薏媽幾(餐)我!

鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
waiabbey 寫道:
有車牌[size=large]=識渣車 .... chu chu怕c ....
[quote]
咁都要比d鼓勵佢ga

大宅

薏媽,

嘜你啲又咁感性呀?

鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
waiabbey 寫道:
我成日都咁講啦! 你太唔理會我既感受啦~~~
[quote]
咁我地以後要互相扶持, 相親相愛, 互相包容.........la :-( :-(

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
升就無啦, 做多啲運動等佢唔好再向下隋仲好啦! :-(

[quote]
做多左運動係唔會再向下隋咁多, 因為細左ma...

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
咁! 上當年, 你阿媽未收咗好多禮金?

[quote]
就係唔係, 所以我對佢黎講都係唔值 :tongue: :tongue:

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
我上次返香港, 都有地震呀, 嚇到, 我阿媽同細佬去咗街呀!!

[quote]
hk d地震都唔係好'西利'je

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
薏媽,

咁你去榮業買呀, 幾十p一個, 果度啲人幫你chop埋, 我去過和興, 啲人唔幫你chop嫁! :tongue:

[quote]
birmingham榮業??

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
薏媽, 你對我真好!

紅紅, 你睇薏媽幾(餐)我!

[quote]
唔對你好d, 你唔返黎, 我同紅紅掂算......... :-( :-(

男爵府

[quote]
Kitchu 寫道:
薏媽,

嘜你啲又咁感性呀?

[quote]
你即係唔想互相扶持, 相親相愛, 互相包容.........la :-( :-( :-( :-(

男爵府

[size=xx-large]我地又搬la~~

首頁

尾頁

跳至