在職全職

跳至

首頁
12345...67

尾頁

大宅

Re: 秘書媽咪入

Hi zoezoebaby

你plan緊生bb就唔好讀書啦,因為生完bb之後你會忙到咩都做唔到架.

[quote]
zoezoebaby 寫道:
讀書我公司有津貼,只不過係我懶唔想讀囉!況且又諗住生bb。

大宅

hi lydiangelhk

你又係住元朗架,你住邊頭架?你有小朋友未呀?

男爵府

Hi meeki,
我個仔會讀屯門啟思, 宜家每週返兩日playgroup囉

大宅

hi 小豬嘜

你都

大宅

hi leungsyhk

我個仔係元朗啟思,佢就淨係返sat,因為佢係親子班,而我老公返五日工,所以可以sat帶佢返.

咁你仔仔邊個帶佢返呀?

leungsyhk 寫道:
Hi meeki,
我個仔會讀屯門啟思, 宜家每週返兩日playgroup囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我係中環返工架

meeki 寫道:
Hi esmehouse

你好呀!你係邊到返工架?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

hi esmehouse

你有小朋友未呀?

男爵府

Hi meeki,
我個仔响另一間幼兒園返playgroup, every tue & thur 兩個鐘, 爺爺嫲嫲帶佢返學放學, 佢返呢個唔係親子班, 家長唔洗陪上堂架

洋房

我未結婚呀........横州

大宅

咁你仔仔自己入去返,佢唔怕陌生呀,如果係我個仔佢實喊

大宅

你係咪住村屋架?圍村人?

lydiangelhk 寫道:
我未結婚呀........横州

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我個囝囝 2.5 歲,現在係 Victoria 讀緊 Pre-Nursery Class

meeki 寫道:

你有小朋友未呀?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Hi meeki,
我個仔一月尾出世架, 佢開始返時都有喊架, 其他同學仔都係, 返左兩三個月先好d, 所以我宜家開始留返d假, 到佢開學時陪佢一至兩星期囉

大宅

你住邊到架,你返工返中環方唔方便呀?

大宅

我e+都唔捨得

寶石宮

我住太古架

meeki 寫道:

你住邊到架,你返工返中環方唔方便呀?

大宅

你住太古,咁返中環都好方便喎.

大宅

我今晚去睇光良演唱會呀.你地鐘唔鐘意佢架,我都幾like佢d歌.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

meeki 寫道:

你又係住元朗架,你住邊頭架?你有小朋友未呀?

我都係喎!!!!!元朗.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

earlybird
我都認為係呀. 而家既僱主都係想請後生, 又低人工最好可以o.t果d. 人地見到我張cv.果度3字頭都以為我係好師奶啦. (自問個look唔係) 仲邊會叫我去in. :-(

首頁
12345...67

尾頁

跳至