跳至

首頁
23456...38

尾頁

複式洋房

Re: 有無第二胎的10月媽咪?入黎傾下

sammifanlp 寫道:
re: 開刀生 4個

其實係唔係要depend 佢個傷口埋得好唔好架 ?

重有係咪要生既時間分開D唔可以生得太mud咀呢? 不過唔關我事, 生完依個就收工
該用戶已被刪除

大宅

lingsky,

你就好...有媽咪幫手...
我自己一腳踢...
你個肚大得快唔快呀?
我個肚呀...好似有左5-6個月咁...
不過無得比既...d人話第2胎個肚大得快d架喎...
尤其係我咁快又有左...之前都未收得切身...
該用戶已被刪除

水晶宮

你忘記左我有份 0505資料庫咩
[quote]
LittleLittleChicken 寫道:
sammi,

你又即時知道,你bb大我個仔8 days,好利害啊

水晶宮

我都係呢個week無再點嘔, 之前都嘔到9彩.

個肚都間唔中有痛呀
[quote]
唔知多唔多媽咪同我一樣:馱第1胎好舒服,但今胎就...間唔中個肚又忍忍作痛,食
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

zachu,
我同你一樣覺得呢胎個肚大的快D, 我6個月前先生第一胎,所以可能個肚未收晒 :-(
zachu 寫道:
lingsky,

你就好...有媽咪幫手...
我自己一腳踢...
你個肚大得快唔快呀?

男爵府

LittleLittleChicken, 我上一胎同呢一胎差不多,最怕就見到雞肉,一見到就即刻口都谈晒。冇哂胃口
唔知多唔多媽咪同我一樣:馱第1胎好舒服,但今胎就...間唔中個肚又忍忍作痛,食嘢又冇哂胃口,時時好眼瞓,每朝早頭暈眼花,不過好彩就唔使嘔!

大宅

Hi all
我都係第二胎呀! 但我囝囝巳經4歲多!!
我上一胎又係馱得好舒服, 只嘔過2,3次!! 但今次辛苦到不得了!! 由3weeks開始嘔到依家; 又口淡淡.... :-(

別墅

我都係無胃口,成日都唔想食嘢,肚餓都只食到少少,不過好彩無嘔!

水晶宮

佢都識講雙字, e.g. 唔該晒, 多謝, 覺豬,

大宅

湊住而家呢個都唔算好辛苦...
因為佢懶既關係
最鍾意瞓覺...
剛剛先識轉身...但係好得意架...
如果放佢自己張床係唔會轉架...
放落我張床先會轉...
如果放落我張床同佢蓋被, 佢又唔會轉架喎...
可能佢知道係瞓覺唔係玩卦...

佢又算乖...通常都一覺瞓到大天光...

伯爵府

zachu

同妳一樣
已經好見肚下

我估就黎要著大肚褲
zachu 寫道:
lingsky,

你個肚大得快唔快呀?

伯爵府

LittleLittleChicken

我同妳一樣
不過, 我之前第一 & 第二胎係好快就無唔舒服

今次, 個胃成日頂住無胃口....有肚風 / 成日放屁
我發覺我開始瘦
唔知多唔多媽咪同我一樣:馱第1胎好舒服,但今胎就...間唔中個肚又忍忍作痛,食嘢又冇哂胃口,時時好眼瞓,每朝早頭暈眼花,不過好彩就唔使嘔!

伯爵府

w2b

我反而係對蝦反感.....仲有好多以前鐘意食既野都唔鐘意[quote]
w2b 寫道:
LittleLittleChicken, 我上一胎同呢一胎差不多,最怕就見到雞肉,一見到就即刻口都谈晒。冇哂胃口 [quote]

複式洋房

zachu,

我個肚都是,有成5-6個月咁。
因我一早想生多個,所以都無收身,一心想生完這個收工才努力收身。(但是我c6好似很想我再生多個,講如果又是仔要我生多個女,所以我好希望今胎是女。)

但因我一向比較肥,我的朋友都未知我又有第二胎。

因為今年有太多朋友會生,知道的已經3個朋友會生BB,3月、7月、8月,所以我都唔想太早講。

水晶宮

我都好like 食海鮮, 但今胎就想食, 但食到落口就唔想食喇
[quote]
mansonwai 寫道:
w2b

我反而係對蝦反感.....仲有好多以前鐘意食既野都唔鐘意

水晶宮

lingsky
你3個都算少喇, 我有成8個呀, 其中一個仲同我同月添呀

首頁
23456...38

尾頁

跳至