美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Re: 有冇人用過國產 "貴妃美乳霜"?

ok. 巳經pm左喇. brabra都pm左了

大宅

lovpucca

可否pm埋個bra bra店地址比我呀?

唔該

大宅

Lovpucca
我也想知道豐胸是哪個牌子,請給我PM,謝謝。

大宅

好媽媽勳章

Hi, lovpucca :
please check pm

民房

唔該pm埋比我啦!

複式洋房

lovpucca 寫道:
我用緊佢既美白mask, 玉容膏. 5日. 無甘黃, 個眼圈淡左好多.
至於美乳霜個sales都無推介, 我自己好八甘問過個sales, 佢苗完我個胸之後話其實無太大效果. 唔知係我個胸大所以搽左都唔覺先唔叫我買呢
不過佢好老實. 叫我唔好專登買eye 精華, 因為美白mask眼都full得. 可以慳番d$.

玉容膏有粉底效果. 有防曬25度. but如果本身skin好乾就好難推要加自己的toner溝開用.

美白mask幾好用. 去黃氣幾得.

講開胸膏. 我用緊個隻幾好ga. 搽左1個月巳經谷番起個胸. 唔會see曬氣甘, m完都仲有睇頭, 大家都知生完喂完人奶後, 唔飲收奶荼都巳經lup曬. 好鬼傷心. 而家件佬仲掂多左我, 佢話好有手感.

你生完幾耐呢?

lovpucca,可否pm比我知你用邊隻牌子既豐胸膏呢?thanks!

大宅

chumachuma 寫道:
lovpucca

可否pm埋個bra bra店地址比我呀?

唔該

chumachuma 巳經pm了個brabra 個.com俾你, .com清楚有地址

另外. 巳經pm了其他媽咪啦

大宅

貴妃美乳霜我用過試用裝,麻麻地咋!立既!
隻美白 mask 就 ok!

大宅

Lovpucca︰

麻煩你 pm 埋資料比我? thx

大宅

好媽媽勳章

hi,lovpucca:
收到啦,唔該晒.

民房

Hi, lovpucca :

can you pm me the information too ?

thank you very much

大宅

lovpucca,

請問你用緊邊隻豐胸呢?

我近來轉用"心x",但同意你的講法quality不好又貴.可以pm埋"沙娜x"的資料比我?

many tks

大宅

Blue_Blue 寫道:
lovpucca,

請問你用緊邊隻豐胸呢?

我近來轉用"心x",但同意你的講法quality不好又貴.可以pm埋"沙娜x"的資料比我?

many tks

hi 巳經pm了. 你試下呢間. 大家交換下意見. 又有效又平為首要. 可能遲d多人買呢個牌子d胸圍後. 又會變了第2間"心x". :-( 希望不會啦

複式洋房

lovpucca,

我也有興趣知道,

可以pm埋"沙娜x"的資料和邊隻牌子豐胸比我嗎?
thanks!

大宅

pm 了

講下d開心野先, 因為開始熱啦. 諗住買些短身d既速褲著. juxco有d$30-50幾蚊條. 早排見有promotion買了2條"m"碼. 昨日一著先發現出問題. 原來自己著唔到條褲好鬼鬆. 當under著都好鬆. 好彩唔係買得好貴姐. 於是度下個大肶. 18 inch .. 我再試下嫁之前買個套"A.Teen"suit細碼 來試 :-( :-( 居然著得到, 自從嫁左後我無再做野, 身材巳經開始走樣. haha唔怪得c6早掛晚晚都話我正左d. :-P

大宅

麻煩p.m.埋比我啦, thanks!

子爵府

please pm me,thanks

子爵府

Lovpucca︰

麻煩你 pm 資料比我?
thx

大宅

hi

唔好意思, 部腦downdown地. 要明天先pm得到.

大宅

Lovpucca︰

麻煩你 pm bra bra & breast gel 資料比我?

Thanks very much!!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至