親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

媽媽不可以行太耐..所以想搵D好酒店, 近shopping mall (行下倦, 就可以食野, 休息下)...主要係食好, 住好既行程.....有咩好介紹??? 跟團或自由行都得

子爵府

2024年龍年勳章

Bangkok only...any hotel recommendation ?? .Thanks...

禁止訪問

回覆:想同70歲的媽媽去泰國...請比意見

子爵府

2024年龍年勳章

Thanks Colamell...仲有無JM有好介紹呀 ???

男爵府

我上個月都同我爸媽去左曼谷,佢地都接近70歲喇,我媽又係唔可以行得耐,我揀左grand hyatt hotel, 係正四面佛隔離好方面,連接幾個大型商場,落雨都唔怕

男爵府

MuiTse 發表於 13-10-24 21:58
媽媽不可以行太耐..所以想搵D好酒店, 近shopping mall (行下倦, 就可以食野, 休息下)...主要係食好, 住好既 ...
可以考慮 Siam Kempinski, 好近shopping mall..! 有Golf Kart 去附近的shopping mall! 真係行遠左, 都可以坐 Golf Kart 回來!

伯爵府

T21, same building to Asoke BTS station

大宅

我都將会同老人家去, 住national stadium站的ibis, 行番去central world 一帶商場是否快/方便?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Siam kempinski..會方便d

別墅

回覆:CHUNGCHINGMAMA 的帖子

四面佛附近方便好多!

首頁

尾頁

跳至