跳至

首頁
12345...82

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

好姊妹密密斟(Part 8)

伯爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

報到

伯爵府

大宅

benben, anna
多謝你地既包容. 實情真係無溫書. 記性一向都無乜. 依家直頭左耳入右耳出. 個腦好似"箕基"咁乜都載唔到... :-( :-(

大宅

報到

伯爵府

peony

大肚係有特權架!!
你 d ARA, DHA. . . . . . all gone to little b mah!!

伯爵府

karman未到... 不過答番佢part 7 o既問題先

點解唔帶番平時d 奶奶?咪就係因為......... 一個字.... 懶
又帶奶粉,又帶水,又帶奶樽... so trouble 呢...

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

anna,

我叫左karman過黎,你等下佢好快會黎報到

男爵府

咁快既

報到

大宅

大宅

anna,
甘係咪 : 一包奶就 = 一餐奶奶呀,之後又係4個鐘先飲下一餐/食下一餐飯呀
annaanna 寫道:
karman未到... 不過答番佢part 7 o既問題先

點解唔帶番平時d 奶奶?咪就係因為......... 一個字.... 懶
又帶奶粉,又帶水,又帶奶樽... so trouble 呢...

男爵府

各位,

幼兒園一問:
想問有無媽咪聽過九龍塘伯特利幼兒園
我想幫Shirin報呀, 因為我將會炒工人,
想比Shirin返上午既學校呀, 下午我已經揾左人湊佢lu

男爵府

benben,

Re: 納米褲仔

係咪姐係介片褲
我奶奶之前都買左幾條比Shirin,
不過天氣凍未比佢試過 :mrgreen:

伯爵府

bcbc
re : 4個鐘先飲下一餐/食下一餐
just insteading of 開一餐奶, I will let b drink a box of 保鮮奶, 我e+已經沒計 4 小時果 d 野, 總之 lunch and dinner, plus 早餐, 下午茶, 臨 sleep 一支奶 ; and snack in between

karman
yr mentioned kinder. . . .我未聽過人地comment!! sorry can't help!! BK 有無人講呀?

re : 介片褲
yes, I think it is 介片褲.
I called kkmom and asked for her comment, 佢未有真人 testing, just 洗左先, 都可吸水, 但摸落去都有 wet feeling, 但唔會滴出 wow!!

男爵府

benben,

Re: kinger
就係響bk都無聽過囉, 我係平時響屋企樓下見有校車接小朋友先知lee間學校既, 之後我同老公一齊去過學校取app. form, 見環境都ok, 加上我依家報 n1 for Sept.真係好多都無位喇, 所以如果佢收既都會比Shirin讀住n1先 lu,
k1先再諗轉唔轉校囉

Re: 介片褲
等我遲d都比Shirin試吓先, 奶奶上次買左3條比佢試都無著過

benben 寫道:
karman
yr mentioned kinder. . . .我未聽過人地comment!! sorry can't help!! BK 有無人講呀?

re : 介片褲
yes, I think it is 介片褲.
I called kkmom and asked for her comment, 佢未有真人 testing, just 洗左先, 都可吸水, 但摸落去都有 wet feeling, 但唔會滴出 wow!!

大宅

benben,
re: milk
我都試過一次係街....用維他奶代替佢一餐奶 [quote]
benben 寫道:
bcbc
re : 4個鐘先飲下一餐/食下一餐
just insteading of 開一餐奶, I will let b drink a box of 保鮮奶, 我e+已經沒計 4 小時果 d 野, 總之 lunch and dinner, plus 早餐, 下午茶, 臨 sleep 一支奶 ; and snack in between

伯爵府

karman

不如你問下接校車 d 家長, 麻麻爺爺對 lei 間學校既 comment 啦!!

好多 n1都 in 完, e+仲可以報的又真係唔多!!

all
any function during easter?
I planned 去長隆 for 3 days 2 nights!! :mrgreen:
but 5-7 Apr 仲未唸到去 bin!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

報到

男爵府

benben,

係啦, 好多都full喇, 大部份都連application都唔接受
我諗都係同佢報lee間lu, 反正頭一年都係想佢適應吓,
比佢玩吓咁

Re: 旅行
嘩.....又去旅行咁正
長隆???
邊到黎架

伯爵府

karman
長隆. . . .lei. . .廣州有馬戲睇, 有動物園果 shu, bk 戶外旅行好多人講架!! 好近祈福呀, 碧桂園之類!! :mrgreen:

不過, 第一次一家4口去, 唔知得唔得
好怕亞仔半夜摟計找姐姐

joanne
so late

bcbc
re : 試過一次係街....用維他奶代替佢一餐奶
一次. . . .甘少!!
試試下就慣啦!!
好方便!! :mrgreen:

首頁
12345...82

尾頁