跳至

首頁
23456...82

尾頁

公爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

peony,

你早少少過tim! 不過應該冇咁貴, 都好呀! 邊間誠品有兒童層呀? 等我last day果日去吓都好!

7,
阿mo 今次團費$500+保險$275 (未計自己買的保險)!
上次去bali自由行, 佢都係千幾only。

如過2歲都係小童價, 未係大人價!

我friend之前同bb 去日本, bb only 千幾, 好正! 可惜復活節大人都係太貴lu, 仲有位的, 要成9千幾!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

benben,
wakaka ~~~
係我叫佢地去二人世界咋 佢地日日都幫我揍仔,好攰架嘛,趁有假期咪叫佢地去hea下囉 新年佢地先去澳門,再join大陸團玩左幾日,不知幾開心呀
benben 寫道:
bcbc
你老爺奶奶都好恩愛 wow!!
去澳門二人世界

公爵府

esther,

你easter去澳門都要快啲book呀! 我check過中旅社package, 2大人船飛連酒店, 維景$1,800左右, 萊斯$2662。

disney hotel manhantan card好似有promotion, 不過唔知復活節full 未。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

benben, peony,
就係聽peony 講過咁正咁, 所以想住下 rocks,
而家仲未confirm, 不過都係太貴喇~

disney 我無annual pass 呀,
同埋呢, 想用下同同本passport, 但係又唔想坐飛機住,
咁macau 就係比較好既選擇 lor, hohoho~

CLK Regal Hotel 又幾吸引 wor,
去完macau 整多轉 regal 都好wor, wakaka

大宅

benben
就係想perry2歲前出發. 可以用infant價. 所以我地要早小小飛. 因為perry 4月8 日2歲啦. 今次台北佢只係比$612包tax. 上次佢去singapore都係6-700蚊好抵架.

vicky,
我同老公都用free ticket黎架. 只係比hotel 錢. 所以, 會住得好小小. 加上此行係同perry預祝2歲生日. so行程會以書店/公園為主.

bcbc, 你老爺奶奶真恩愛

大宅

esther, 你不如睇下英皇比較化算. 我email左你有關英皇既info. vicky講得岩. macau同disney都要book啦. 度度都好full

男爵府

honey,
原來仲比我地check 既貴,
如果住 rocks, 我地要 3個package + 1 round-ticket for 同同, 咁去一晚要 over 8,000 啦~
wakakaka, super macau tour 呀

大宅

vicky 我好識去唔識講又唔記街名. 你比小小時間我. 上網搵番d info比你[quote]
Honey 寫道:
peony,

你早少少過tim! 不過應該冇咁貴, 都好呀! 邊間誠品有兒童層呀? 等我last day果日去吓都好!

伯爵府

mui & honey
before age 2 去又真係好抵

甘我 7 月. . . .唉. . . . 真係. . . .唉!!

又要就程程 7 月放 summer, 但一到了 7 月, 細佬又過了 age 2. . . .好唔抵. . . 又會. . .made me think : 唔. . . 帶 . . . .martin. . . .去. . .. (好衰!!) . . ..summer, 我想去 沙巴, 我見 bk d mami 都話好好!!

bcbc
我地後生湊 weekend / holiday 都成日叫辛苦, 何況佢地 (loyeh, 99)老人家, 真係要比 d 時間佢地去輕鬆下!! :mrgreen:

洋房

你地好多節目呀
睇見就流口水

公爵府

peony,

係喎, Perry4月8日2歲生日 , 祝你哋一家人玩得開心, 你久唔久都要坐低休息吓呀!

公爵府

esther,

仲未計食呀!

eeetse 寫道:
honey,
原來仲比我地check 既貴,
如果住 rocks, 我地要 3個package + 1 round-ticket for 同同, 咁去一晚要 over 8,000 啦~
wakakaka, super macau tour 呀

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

benben,

咪............咁...............衰...............喇~一家人去玩先開心

原本我想6月尾7月頭去日本(大減價)掃平貨,同埋慶祝埋我同熙熙生日,但又唔想比咁貴既團費,so都係襯佢仲係比infant ticket 時去一次,咁樣好似抵d,反正,去日本大把機會
benben 寫道:
mui & honey

甘我 7 月. . . .唉. . . . 真係. . . .唉!!

又要就程程 7 月放 summer, 但一到了 7 月, 細佬又過了 age 2. . . .好唔抵. . . 又會. . .made me think : 唔. . . 帶 . . . .martin. . . .去. . .. (好衰!!) . . ..summer, 我想去 沙巴, 我見 bk d mami 都話好好!!

大宅

vicky
thank you你關心. 我會架啦. ai 我地2次出門時間都差不多真係橋
Honey 寫道:
peony,

係喎, Perry4月8日2歲生日 , 祝你哋一家人玩得開心, 你久唔久都要坐低休息吓呀!

伯爵府

mui
of course use infant ticket price to go lar.
掃平貨. . . . 慳埋都唔夠 pay ticket fee!!

re : 咪............咁...............衰...............喇
唸. . . . .下. . . .姐!! :mrgreen:

大宅

mui, 係呀infant ticket真係差好遠. 本來我地係plan左perry 2歲生日去美國disneyland (仲係infant價嘛) . 點知我有左. 唔想坐長途機所以改行程.
muimuichu 寫道:
benben,

咪............咁...............衰...............喇~一家人去玩先開心

原本我想6月尾7月頭去日本(大減價)掃平貨,同埋慶祝埋我同熙熙生日,但又唔想比咁貴既團費,so都係襯佢仲係比infant ticket 時去一次,咁樣好似抵d,反正,去日本大把機會
[quote]
benben 寫道:
mui & honey

[/quote]

男爵府

honey,
食我唔使出呀,
姨婆好fair, 我出package, 佢地話出食呀

Honey 寫道:
esther,

仲未計食呀!

公爵府

7,

係啦! 去沙巴住resort好輕鬆架! 唔好唔帶martin啦! 佢咁叻仔!

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

peony.

美國

伯爵府

lei 個 week, my family 輪住 sick.
Sunday - hubby (got cold)
Monday 程程 (fever)
Wed martin (running nose, fever)
Thur maid (running nose, fever)

Last nite, martin 半夜4am仲要流 nose blood. .

nearly day day visit our family Dr.!!
佢真係多得我地一家唔少!!

honey
I do want to bring him go!!
一家 4 口出門真係好 la 利!!
要計計數!!!!

esther
翅[size=large]翅[size=xx-large]翅

首頁
23456...82

尾頁

跳至