論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同工人剛比錢續約,今日發現工人電話有2點盡露照,點算?

電話裏仲有好多同我仔女影既相,但剛比左$攪續約,好驚點算?但佢做野我好滿意!都幾鍚我d細路!

別墅

Re: 同工人剛比錢續約,今日發現工人電話有2點盡露照,點算?

Is yours Phil maid.
I won't keep as I feel frightened on her behaviour. I had the same situation in three years ago, when my husband saw her mobile stick her naked photo, we go the agency to hired a new one. The day when the new maid came, we fired her on Chinese New Year Eve.
We also started the second contact for few months only. Later, we rec'd Financial company said she borrowed some money ( I forgot how much, may be $4-5,000). I need to fax the termination letter to the Financial company otherewise they call us frequently.

複式洋房

Re: 同工人剛比錢續約,今日發現工人電話有2點盡露照,點算?

最緊要同妳的細路搞清楚,影個D相時他們在不在,最驚是對他們有影响嗎!炒左都補唔返!!

大宅

唔掂喎, 如果你唔換, 咪盞日日提心吊胆, 對仔女幾好都咁話, 換啦!!!

洋房

盡露照是否屬於你工人所有的呢?

複式洋房

我估d相係佢澡涼時影,全部都在厠所影,佢6月先完約,但我已比左$Agent 續約!我老公話可能佢影嚟send比佢老公!

大宅

我接受唔到

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至