跳至

首頁

尾頁

男爵府

有相睇∼有相睇∼不過都唔識笑o既

Hi all,

上次提及卡樂B贏回來的免費造型照,有相睇了
始終太怕"生保",佢唔係點識笑,好彩是免費的

click here∼

伯爵府

Re: 有相睇∼有相睇∼不過都唔識笑o既

卡樂b好肥美呀 !!!!
騎住卡樂爹牛牛個張好搞笑, 好似好驚會趺咁
last個張又好似好唔like隻青鴨

男爵府

係沖涼盆個張好得意呀, 睇落卡樂b對眼都幾似你喎~
d相效果好soft呀~

大宅

卡樂 b 都幾好肉喎 我覺得後尾的出浴照影得最 natural, 點解噤好有免費? 會唔會整番本防 UV 相薄 & 油畫呀 ?

琳琳今日去影樓影呀, 係我大肚時響 exhibition 已經 book 咗嫁, 遲 d 同您哋分享吖 :lol: :lol: :lol:

大宅

卡樂媽
雖然卡樂b無乜點笑, 但眼仔碌碌同埋肥美的身型已經夠晒殺食和好可愛呀

大宅

好靚女呀﹗ 尤其係對眼呀, 皮膚又白又紅, 佢可以拍bb廣告呀, 咁靚女.

我最中意粉紅綿羊果幾張相.

別墅

唔...!果然cool得來又靚女,我女女有對手了!

男爵府

沒笑容有沒容的美態呢, 迷茫的小愛麗絲, 沉默的......羔羊, 還有肥美的 出浴照, 都好出色呢.

男爵府

好可愛肥美的卡樂b呀

大宅

卡樂b張出浴照好有睇頭呀 
d衫係咪佢地provide架 ?

大宅

卡樂媽,
我最鍾意呢張

大宅

我要學習做會笑的媽媽

大宅

影得都唔錯WOR, 當然出浴照就最殺食啦

大宅

卡樂b媽~

嘩~好正哦~
白雪公主造型殺屎好多人呢~
仲有出浴照~ :lol:

別墅

都影得唔錯bor! 卡樂B對眼好似你呀
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

男爵府

雖然係冇乜笑容, 但係都好得意, 好靚女呀.

大宅

兔星人

卡樂B好靚好正呀,真係見到都
唔好話要笑oY, 我覺得唔 :-( 已經好叻女架喇
對眼睛好似卡樂dad呀,圓碌碌 :mrgreen:
3.315kg

複式洋房

卡樂B,好靚女,好可愛呀!

男爵府

嗚...謝謝大家咁捧卡樂B場,當天影完之後我幾驚攝影哥哥連40張相都揀唔到呀!

ssuzne,
因為卡樂B贏左babyQstudio在babykingdom舉辦的得意BB選舉,所以有免費造型相呢!
這份禮物包括5個造型,40張4R+CD ROM,相簿我會去做,油畫便不會了,都沒有地方掛,同埋我覺得好恐怖,我連自己的結婚相都只是整左一張油畫咋 :mrgreen: :mrgreen:

miffy-miffy,
d造型衫是佢地provide架!但可以自己帶去街衫去影呢!

ricebb,
你看一看卡樂B的出"肉"照,你便會明白點解佢要著2/3歲裙了!

男爵府

原來BB咁細個真的怕"生保"&怯場,我已經帶左卡樂B的大表姐去做小幫手,引卡樂B笑,平時佢好鍾意跟小朋友玩&笑,又播佢鍾意聽的兒歌,但是當天都不成功,跟平時我替她影的相差好遠,所以我覺得evan起碼影到d笑相,真的好叻仔!

同埋要引BB笑時一定要knee down,唔係佢的眼只會望上,不會望鏡頭,所以我當天影完之後倦到 c

還有的是要替BB準備一件背心body 底衫,唔係會突袖,而且d造型衫都唔知隔左幾耐先洗一次架!

我二姐則說別人話最好等BB有9-10個月才影,效果便會好多了!

首頁

尾頁

跳至