親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

別墅

Re: 介紹大家一家大細去東莞嘉輝會

我都去完回來了,成功嶺很好玩,會所酒店還有其他球類可玩,室內泳池很大,按摩水療都算抵,酒店房間佈置一流,睡床又乾淨、企理,浴室設備齊全,開放式廚房,有抽油煙機及電磁爐,有書房、飯廳及客廳。

假如要住2天,就唔多夠野玩啦!在路口有間天天漁港,食物很差,又多烏蠅,而在晚上門口外有攤檔賣的串燒都唔錯。

總括來講是有靚房往,又好玩,算係平、靚、正之旅。
該用戶已被刪除

男爵府

我都係咁話:

lemoncoffee 寫道:
我都去完回來了,成功嶺很好玩,會所酒店還有其他球類可玩,室內泳池很大,按摩水療都算抵,酒店房間佈置一流,睡床又乾淨、企理,浴室設備齊全,open廚房,有抽油煙機及電磁爐,有書房、飯廳及客廳。

假如要住2天,就唔夠野玩啦;在路口有間天天漁港,食物很差,又多烏蠅,而在晚上門外有檔串燒都唔錯。

洋房

please pm details to me, thanks

大宅

酒店公寓好抵, 咁大間假期都係3佰幾蚊, 超值, 會所都幾大, 游泳池好大(不過無游到), 有大波波池(免費), 乒乓球(好似20蚊一個鐘)等. 食嘢係隔離條街食, 大陸價錢, 平. 成功嶺雖然無咩機動遊戲玩, 但如果10歲小朋友以下都好開心, 有騎馬, 迴旋木馬, 水上電單車, 小朋友電池車等, 價錢相比長隆和海泉灣同類遊戲平好多, 整體都好抵玩! 一家四口, 一千蚊多d, 扺玩!

最慘去到電動火車壞左, 無得坐!

複式洋房

twinsboy'z 寫道:
有得食、有得玩...
有興趣pm me

PLS CHECK PM.

別墅

我有興趣呀!唔該PM埋俾我呀!
該用戶已被刪除

複式洋房

我有興趣呀!唔該PM埋俾我呀!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

please pm details to me, thx

大宅

酒店公寓好抵, 咁大間假期都係3佰幾蚊, 超值
Where you book it? Please advise.
Thanks!

大宅

中旅!

MonaLeung 寫道:
酒店公寓好抵, 咁大間假期都係3佰幾蚊, 超值
Where you book it? Please advise.
Thanks!

大宅

我都想知呀!唔該PM埋俾我
flor

男爵府

pls pm the details to me. thanks!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi~~~Pls pm me the details. thanks!

洋房

please pm to me, thanks

等待驗證會員

please pm to me! :lol:

民房

please pm details to me, thanks

大宅

For your information, I booked the room from 中旅! Please click!

東莞嘉輝會

東莞嘉輝會2

首頁
34567...8

尾頁

跳至