跳至

首頁
45678...20

尾頁

大宅

Re: 旺角 playgroup ^^

不如去既留名, 大家一齊唸唸去邊食呀~

14/4 4:15p.m~

1. ricebb
2. yvonne
3. ssuzne
4. fc1668
5. kimmie

男爵府

大家有無唸住去邊食呀? 意粉屋好唔好呀?
如果無落雨, 不如食一個鐘到, 之後去[size=large]公園玩&影相囉~

1. ricebb
2. yvonne
3. ssuzne
4. fc1668
5. kimmie

複式洋房

贊成, 不過去邊個公園呀

ricebb 寫道:
如果無落雨, 不如食一個鐘到, 之後去[size=large]公園玩&影相囉~

1. ricebb
2. yvonne
3. ssuzne
4. fc1668
5. kimmie

男爵府

得一個公園:[size=large]公園 (pls click)

大宅

yvonneyy 寫道:
贊成, 不過去邊個公園呀

[quote]
ricebb 寫道:

1. ricebb
2. yvonne
3. ssuzne
4. fc1668
5. kimmie
6. miffy-miffy
[/quote]

男爵府

意粉屋嗰日竟然唔比訂位喎
大家有無其他提議呀? 番炒百佳咖啡?

大宅

都好呀, 上次個area都ok.

ricebb 寫道:
意粉屋嗰日竟然唔比訂位喎
大家有無其他提議呀? 番炒百佳咖啡?

大宅

米bb, 去番百佳啦 我會帶埋我同事的會員咭, 有85折嫁

大宅

各位同學位,

sorry 呀, 我又唔可以join 你地april 既playgroup了, 因為nic nic 哥哥要做operation, 所以唔可以join, 請問我需要有咩野手續呢?? 又或者要點呢??

大宅

nic nic...
做乜呀...無事呀...做OPERATION.....

大宅

AH 6,

NIC NIC 背脊出世既時候有粒痣, 依家粒痣有d 排泄, 醫生要割左佢出黎去化驗呀, 好慘呀, 0甘細過就要開刀, 仲要全身麻醉 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

vickylukluk 寫道:
nic nic...

大宅

孖b媽,

希望 nic nic 快 d 好番 !!!

felicityfun 寫道:
AH 6,

NIC NIC 背脊出世既時候有粒痣, 依家粒痣有d 排泄, 醫生要割左佢出黎去化驗呀, 好慘呀, 0甘細過就要開刀, 仲要全身麻醉 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[quote]
nic nic...
[/quote]

大宅

孖B媽,

可唔可以等nic nic大個D先做架?或者睇多個e生問吓!

felicityfun 寫道:
AH 6,

[quote]
nic nic...
[/quote]

男爵府

feli,

nic nic 咁細個要做手術, 一定肉痛C你囉, 希望手術順順利利!!

退出無手續呀, 我聽日會話比夏小姐聽架啦, 等nic nic 好番再一齊玩呀!

大宅

有冇人後補呀 ? 今個星期六開始上堂喇 !!!

地點: 太子道西186號頤安樓彩蝶舞集4樓
日期: 14/4, 21/4, 28/4
時間: 3:00-4:00p.m.

1. ricebb
2. monbaba
3. ssuzne
4. kwankwanho
5. miffy-miffy
6. mykaren
7.
8.

男爵府

ssuzne,

我已打左比 yvonne 同Kimmie, yvonne 已confirm join 我地, Kimmie無聽電話, 等我問左佢先. 佢兩個本來有join4月架, 不過個場細, 所以無得去 ~

Vicky, 我見你join左另一group, 所以無打比你呀~

大宅

iris, ricebb, 琳琳媽,

多謝你地既問候呀, 我都希望nic nic 可以快d好番再join 你地一齊反, iris, 睇左2個醫生喇, 佢地話唔知良性定.... 所以越早做越好, no choice :-( :-(

大宅

ricebb,

aiya .... sorry 我自作主張呼籲 tim, now understood & thks for yr arrangement.

ricebb 寫道:
ssuzne,

我已打左比 yvonne 同Kimmie, yvonne 已confirm join 我地, Kimmie無聽電話, 等我問左佢先. 佢兩個本來有join4月架, 不過個場細, 所以無得去 ~

Vicky, 我見你join左另一group, 所以無打比你呀~

男爵府

搵齊人lu~~

地點: 太子道西186號頤安樓彩蝶舞集4樓
日期: 14/4, 21/4, 28/4
時間: 3:00-4:00p.m.

1. ricebb
2. monbaba
3. ssuzne
4. kwankwanho
5. miffy-miffy
6. mykaren
7. yvonne
8. Kimmie

男爵府

ssuzne 寫道:
ricebb,

aiya .... sorry 我自作主張呼籲 tim, now understood & thks for yr arrangement.

哎呀, 你唔好咁講啦, 大家都係幫手安排啫~

首頁
45678...20

尾頁

跳至