自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:淘過d垃圾後,沒有了!常行街買衫!不過,會

原帖由 NBMOM 於 13-10-27 發表
淘過d垃圾後,沒有了!
常行街買衫!不過,會去d有得試或可以換的鋪!

...
淘過了,最后與相片差距大,吾再淘。都是買現貨。

複式洋房

旺角邊個場呀? 好多年冇去旺角買衫啦

珍珠宮

淘左的料唔得,唔想買完唔著.

反而公司有大減價或者開倉或者香工會掃一季貨,

的身型大過8碼現買著數的.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

伯爵府

不會!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:現在有冇人會行商埸買衫架

衫九成淘寶,褲多數去連鎖店買,貪有得試同改埋褲腳!我比較肥,上網淘咗好耐,好少出錯

I 大蚊豬   

侯爵府

我仲有去利時買衫,不過旺角就真係無落喇!

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

要睇下旺角邊杜..
我都會去行, 去睇...
不過愈來愈難買到心頭好!

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

而家旺角唔係香港人去嫁,無人會特登去旺角買衫嫁啦,叫你個friend轉行開藥房啦,忙到你想收工都唔得啦!!

大宅

在街只會買有牌子嘅野,或大型連鎖店,小鋪就一定唔會。

我淘寶多年,近年愛上日單嘅野,質地好好。最近淘了日單高跟鞋,只是百五蚊人仔倒,我住馬鞍山,樓下小鋪同色同款同牌子,竟然要港紙460,所以唔會幫襯小舖,因為通常淘寶都有,仲要平好多

mydearson  有冇LINK可以分享? JELLY 豆? 謝謝!  發表於 13-10-28 12:06

子爵府

我會,但唔係旺角。我會在自己住個區買衫(上水、粉嶺),雖然都多同胞,但有啲住宅商場既舖頭仔都會有驚喜。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小豬Pigpig 發表於 13-10-27 21:54
邊有一日5000咁多不過佢開左冇耐咋
如果得3000...好難做囉

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

AnnGartafield 發表於 13-10-28 00:05
我會,但唔係旺角。我會在自己住個區買衫(上水、粉嶺),雖然都多同胞,但有啲住宅商場既舖頭仔都會有驚喜 ...
我去藍田多

禁止訪問

引用:太多b6,無去旺角好耐

伯爵府

超耐無行過旺角,唔識淘,好少買衫!

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

行百貨公司同連鎖店,唔行大陸貨鋪仔。要買大陸野,我自己淘寶仲平啦。

翡翠宮

今季無買過衫,只買左兩個bra

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

回覆:小豬Pigpig 的帖子

一定行街買,但旺角多人、少去。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至