跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有人讓位俾你地坐未?

我19wk啦, 上星期返工搭地鐵時有個好心姐姐讓位我坐呀, 果日我著乾濕褸同褲, 個肚應唔算覺眼.

男爵府

Re: 有人讓位俾你地坐未?

都係一時時啦

不過有多過冇呢

其實都係一dd人咋

不過多數係女人多既

d男人...小囉...反而後生仔多過男人

香港人真係冇咩公民教育嫁

不過我都係大肚仔先發覺讓坐既重要..

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

大宅

無>.<完全無........佢地見倒扮見唔倒.....有d婆婆仲特登放野唔比人坐tim........我好黑仔!返工仲慘.......有好多客都要我幫佢地拎好重既野!~依家做野做到對腳行路都痛.........

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

男爵府

你d客唔知你大肚咩??

大宅

clementying 寫道:
你d客唔知你大肚咩??

佢地知道呀!但都唔知點解會..........有d都係大肚既客都好惡.....仲點我行黎行去............

男爵府

我搭巴士多數有位坐.係有一次星期六晚收工搭巴士返屋企.咁岩冇位坐.之後有個師奶讓個位俾我坐(可能佢見我摸住個肚)

男爵府

唉...你都唔好咁勞氣啦,免得激親自己

依家世代都變啦,我地唯有錫自己多d

仲有要教好bb,等bb唔好好似佢地咁呀..

大宅

坐地鐵沒有人讓位,反而有人同你爭位。我試過一兩次上車時見到有位,但行得慢,當然唔夠人爭。就算著住大肚裙,d人都當睇你唔到。

大宅

Last Friday night when I was boarding MTR.....a man is still with eyes open before the door open, after he saw me going in, he closed his eyes & fell asleep suddenly. I was standing in front of him all the way, so he was 'sleeping' all the way too.激氣......

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我座mtr有個男仔讓座

別墅

我就好好彩啦!
好多次搭地鐵都有人讓位俾我,
(可能我個人比較細粒)
令到我覺得仲有好多為他人設想嘅人ga!

大宅

我上次第1次比個叔叔讓,佢個樣勁惡ga!但佢都讓~有d人一行到去面前扮訓~哈哈~不過o個個叔叔側邊有2個女人都好好人,讓位比婆婆坐~

民房

50% 機會有人讓位啦! 每次有人讓位比我,我都好開心
Thank you :wink:

男爵府

今日個女人,只係望住我個肚,之後就咪埋眼扮訓,真係cheap到死。

我唔介意人地唔讓,但係係到扮晒野就頂佢唔順囉

大宅

尋日放工係mtr..
在tst站有人落車..
2 men 在個位前面...
a君問b君坐唔坐....b君話唔坐
a君自己坐...b君指著我對a君話有個大肚婆..
a君當聽唔到...b君再講多次....a君仍然當聽唔到....
我見到佢地係ymt就落車喇....
果個男人好cheap....cheap....呀...

大宅

朝早多數冇人讓... 個個扮訓或睇報紙, 望到都立刻唔敢再望
不過放工就好好多, 好多時都有人讓.
同我老公一切時佢會第一時間冲入地鐵或一路咁卑住d男人(因為佢個樣好惡)
其實依家都幾重, 對腳都好痺, 朝早企十幾分鐘再行十幾分鐘都幾係嘢 :-(

大宅

有朝早搭mtr差不多到九龍塘啦
諗住起身預備落車啦
我一企起身, 等架車停定就行啦
點知我前面個女人(佢個朋友師奶在我側面)
直頭想on 開我
我咪話佢law..."駛唔駛呀! 我仲未行出黎..好趕呀!"

頭先有位就讓比個朋友, 而家有位就驚死冇位坐...扮哂0野
歡迎參觀我的個人網頁

洋房

好小有人讓....讓坐被我d通常是媽媽級或睇落去好惡d早根亞叔, 我都好多謝佢地...
d西裝, OL或者扮成隻雀嘅就冇啦...
我試過在朗豪坊, 搭手扶電梯上, 我怕左住人, 行入D, 跟住后便有個扮到幾朝嘅女仔即刻跑上, 跟住回bear我幾眼... 真冇家教...
我都唔望街上有人體量下大肚婆...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至