跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 17~ ^0^

layon,

早呀 好耐無見wor, 去左邊樹威呀. arthur仔 ok 嗎?

layon 寫道:
早呀咁多位靚c9, 好久不見喇
yuki 同豆豆好犀利,可以企得咁穩

別墅

Morning!

剛剛溫完part 16~ 不過part 17有9頁~ 又有排溫啦~~
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

大宅

部腦好番喇, 仲upgrade埋tim, 我之前用ie5.0呀陰公

arthur終於出左一粒牙仔喇!

你地呢排有無筍野呀

伯爵府

喂, 好耐冇見, 別來冇恙嗎
layon 寫道:
早呀咁多位靚c9, 好久不見喇
yuki 同豆豆好犀利,可以企得咁穩

伯爵府

我琴日就發現左小dino下齶有牙影
呢排講緊h&m 同n&b lor
layon 寫道:
部腦好番喇, 仲upgrade埋tim, 我之前用ie5.0呀陰公

arthur終於出左一粒牙仔喇!

你地呢排有無筍野呀

男爵府

個個都出呀仔, 曳曳豬淨係疴不過有得疴好過冇~~

大宅

h&m: 我一陣都想去looklook,不過好似仲係要排隊入去...
n&b: 兔老師d戰利品好靚呀... 我都15,16唔知join唔join你地去shopping

大宅

唔知關唔關事,arthur自出牙仔後有時突然大喊,我老公成日話係arthur 牙仔high到上jaw所以痛痛, 你地有無咁樣?

伯爵府

你得閒留意下, 牙影會不知不覺出現架
我早2日都唔覺眼, 琴日就明顯見到d白色 :mrgreen:
cola_la 寫道:
個個都出呀仔, 曳曳豬淨係疴不過有得疴好過冇~~

大宅

你地就好啦,個個都出牙仔,我果日甩過青B d牙肉,一d跡象都茅呀
3.315kg

伯爵府

小dino仲有係咁, 佢其實未出, 至係見到影jar
會唔會arthur仲有牙仔想爆所以唔舒服呀
layon 寫道:
唔知關唔關事,arthur自出牙仔後有時突然大喊,我老公成日話係arthur 牙仔high到上jaw所以痛痛, 你地有無咁樣?

大宅

係呀係呀,之前我都唔多覺,成日lut下有無牙仔,典知前兩日有一粒白色野喎

[quote]
happydino 寫道:
你得閒留意下, 牙影會不知不覺出現架
我早2日都唔覺眼, 琴日就明顯見到d白色 :mrgreen: [quote]

大宅

dino媽,出牙仔會出幾耐架?

伯爵府

得閒就甩下, 可能過2日就有新發現
Y_ma 寫道:
你地就好啦,個個都出牙仔,我果日甩過青B d牙肉,一d跡象都茅呀

大宅

dino媽

真的嗎
3.315kg

伯爵府

我都唔知wor, 有d bb出得好快, 有d出左2,3隻又停一輪~
我有個fd.個女過左一歲至出第一隻tim
layon 寫道:
dino媽,出牙仔會出幾耐架?

伯爵府

arthur媽都係咁架, 你冇睇到佢個post咩
Y_ma 寫道:
dino媽

真的嗎

男爵府

咁如果出得好快, 又有冇問題架? 齊齊上面兩隻門牙都出緊

大宅

唉!又話甩頭髮甩到6個月就甩完,典解我而家仲係喪甩o既
3.315kg

男爵府

bbkingdom:

依架奶粉營養高, 有的bb 5個月已經出, 不過珈珈未出。
可能要學哥哥8個月先出。
[quote]
bbkingdom 寫道:
咁如果出得好快, 又有冇問題架? 齊齊上面兩隻門牙都出緊

首頁

尾頁

跳至