自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

thunder_bunny ,

真係好好彩sunday冇落雨呀,仲要好少人添,玩得舒服好多!
阿囡主動話要著minnie衫去迪士尼,好多哥哥姐姐送貼紙比佢,新年係咪有兩套新貼紙呀?(加上可能新年活動last day,個個都趕住派晒d貼紙,所以阿囡先收到咁多貼紙,哈哈!)
睇o左個show,阿囡好鍾意睇,不過佢睇睇o下瞓o左,完o左一陣佢先彈起身話要睇show,不過做完冇得做lu~
仲有同o左micky & minnie ,goofy, pooh pooh影相,micky & minnie套衫真係好靚,加上阿囡件minnie衫企埋一齊影,好襯好似一家人咁呀~~~~
仲有好似見到beauty and the beast個公主,但阿囡點都唔肯行埋去影,佢都係唔鍾意同真人影相~

子爵府

哈哈,個傻女,我同佢講過一次,個城堡係SLEEPING BEAUTY住嘅,佢可能會係個窗度同你Say hello!跟住佢就成日都望住個窗,問佢睇咩,佢就話睇Aurora........等我下次問下佢同aurora瞓好唔好先!
原文章由 penpen 於 08-2-26 13:52 發表
!! 家陣冇咗間屋咯~~ 去城堡瞓!!

QUOTE:
原文章由 pinkyhsy 於 08-2-25 17:44 發表

哈哈!!!!thunder_bunny,我早幾日無聊起上黎,數下同女入咗迪士尼幾多次,我個annuel pass,到今日為止,入咗33次啦!哈哈!有一次亞女玩到唔肯走,我話我走啦,你今晚係度瞓啦,佢竟然話好,佢話去mickey屋屋度瞓wor.......比佢 ...

子爵府

QUOTE:
原文章由 penpen 於 08-2-26 13:52 發表
!! 家陣冇咗間屋咯~~ 去城堡瞓!!

咩唔係 extend 左個租約 去 3月尾咩~~

-------------------------------------------------------

我見今個星期個時間表都仲有米奇大屋呀!!!!!

[ 本文章最後由 pinkyhsy 於 08-2-27 00:21 編輯 ]

子爵府

原文章由 thunder_bunny 於 08-2-26 23:45 發表
28/3 - 30/3 又係一年一度既 pin trading 同樂日
除左 換靚 pin
仲有得賣pin trade 同樂日既大pin (限量的)
details 可上 hkdl web site
去年只係買 pin 都大排長龍啊

其中一個係我

水晶宮

原文章由 gotgot 於 08-2-27 00:13 發表
thunder_bunny ,

真係好好彩sunday冇落雨呀,仲要好少人添,玩得舒服好多!
阿囡主動話要著minnie衫去迪士尼,好多哥哥姐姐送貼紙比佢,新年係咪有兩套新貼紙呀?(加上可能新年活動last day,個個都趕住派晒d貼紙 ...

係啦, 上午都仲有雨
下午好彩冇, parade 照出
2場 show 都冇事, 可以照跳
我地就由 2點9 舖地席 坐到 睇完7點場 show
中間行開影下公主, 同埋買野食 去 toilet 囉

係呀, 果 2 日, 佢地 貼子要清貨呀
揮春都 3款任拎
你唔要, 佢地先煩呀~~

呢, 係咪衰呢, 之前又成日唔肯派
搞到依家咁難去貨

有朋友 monday 入去見到仲有成箱添啊 wakakaakaakaaaa

新年貼子係 一set 紅色/一 set 黃色 各5張 囉
仲有揮春貼子3款 : mickey/minnie/大吉

水晶宮

原文章由 pinkyhsy 於 08-2-27 00:22 發表

其中一個係我

haha~ 今年仲會入去排嗎

果幾日我就唔得閒了

子爵府

28號睇情況,多數都會入
原文章由 thunder_bunny 於 08-2-27 00:46 發表

haha~ 今年仲會入去排嗎

果幾日我就唔得閒了

首頁

尾頁

跳至