跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有冇好既搬屋公司可介紹

如題. thanks

大宅

Re: 請問有冇好既搬屋公司可介紹

人人搬屋我覺得ok,因為幫襯過!!

伯爵府

我試過間搬屋公司都幾好,我搬過一次,之後我介紹比姑奶,搬過兩次,之後又介紹比叔仔,叔仔搬過兩次,服務唔好應該唔會搵佢地搬完又搬 你有興趣我就問叔仔拿電話

洋房

hi be & maggieman

thanks. be, 好呀, 唔該幫我問電話. thanks.

伯爵府

趁記得要立即做,生完bb真係無記性

榮利搬屋公司
丁香泉

聲明:我同這公司絕無關係,之前都係同事介紹,覺得d人都幾"司"文同細心,但價錢唔算便宜,你可叫他打打價先

Hello媽咪 寫道:
hi be & maggieman

thanks. be, 好呀, 唔該幫我問電話. thanks.

洋房

hi be

唔該使. 係呀, 生完真係無使記性.

我亞b同你亞b一樣, 好多頭髮, 等我post我個仔樣上黎先

伯爵府

別客氣

Hello媽咪 寫道:
hi be

唔該使. 係呀, 生完真係無使記性.

我亞b同你亞b一樣, 好多頭髮, 等我post我個仔樣上黎先

大宅

我之前搬屋朋友介紹左一間叫"保誠"的搬運公司. 好大型的公司. 專門幫人運去傢俱去外國, 仲幫木作坊送貨. 好專業,可以幫你pack好d傢俱, 不過唔太平. 有興趣我可以搵返張咭片出黎

首頁

尾頁

跳至