自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人去咗維園花展呀?

請問有無人去咗維園花展呀? 大約要用幾多時間呢?
________________ KiuKiu媽媽

別墅

Re: 請問有無人去咗維園花展呀?

平日都幾多人, 因為長者免費, 好多長者, 小朋友無咩心機睇花, 返而去大草地仲開心, 若果唔行攤位買花, 半個至一個鐘內咩都睇哂. 睇埋攤位, 去埋露天茶坐就另計.

大宅

感謝報料!
________________ KiuKiu媽媽
該用戶已被刪除

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我都係上星期日去左
行左個半鐘左右~ 太多人喇!
如果唔係c6要影花, 仲無行咁耐tim!
該用戶已被刪除

大宅

EnC' 寫道:
個展幾時完呀﹖個仔學校呢期教「花」,本來打算同佢去花虛,睇黎去維園都好好wor

明天就最後一天, D花都幾靚, "開心樂園"好好玩, 女女玩電動吉普車,跳吹氣彈床(今年有兩個,今日唔駛等好耐), 彩虹傘都好開心, 今年仲有"花花運動城":有室內划艇機試玩, 有玩具標槍, 和類似跨欄玩, 女女玩完又排, 排左幾次, 連D職員都認得佢, D職員好有禮貌,好nice, 值得一讚!!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我每年都係平日 9:00a.m 就同 c6 入場, 事關吾會咁多人, 可以慢慢欣賞 d 花及影相.

我 d 朋友要假日先去到, 一係非常非常多團體, 一團人一團人咁影合照, 一係成班小朋友圍住 d 花寫生, 咁其他人就未必欣賞得晒所有既花, 連幫 d 花影下相都影吾到. 但冇計咯.

首頁

尾頁

跳至