跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 18~ ^0^

gloria,

一早出左ssp啦~我老豆鋪頭實有電腦啦~
而家等緊出發咋~

gloria.joe 寫道:
kathy,

你老公又玩乜野??!
ps 乜你仲未出門口咩..?!

大宅

66,

好彩我見到時係岩岩sin左手...
拿拿臨扶豆豆起身喇~
跟住繼續沖囉~好在冇咩野~
有鴨仔陪佢沖~

vickylukluk 寫道:
82...

豆豆無浸親麻....今日d c6作死呀.......整到d亞b親真係肉赤死d媽媽....

男爵府

ruby,
作c 囉你c6, hilda係咪嚇親呀? 睇實佢係啦, 希望佢快d好返 我頭先係地同曳曳豬玩, 佢突然向側鈄瞓底, 我都差d捉佢唔住, 真係發揮小宇宙用三隻手指new佢返黎呀.

男爵府

我c6咪又係激c, 佢拒絶左我唔去千色店, 咁我自己煲定粥比佢, 然後自己出去睇吓有冇chu chu奶樽, 空手而回時見佢喂緊曳曳豬, 佢食左一半就唔肯食, 我收拾時發現......原來d粥涷架

男爵府

ckkjoe13
小文員咋

大宅

82,

咁都好彩...真係叫你c6咪玩野.....浸親又慘....但係一個唔小心個頭仔撞倒個盆邊仲慘.....個時真係心痛
kathylam82 寫道:
66,

好彩我見到時係岩岩sin左手...
拿拿臨扶豆豆起身喇~
跟住繼續沖囉~好在冇咩野~
有鴨仔陪佢沖~

[quote]
vickylukluk 寫道:
82...

豆豆無浸親麻....今日d c6作死呀.......整到d亞b親真係肉赤死d媽媽....
[/quote]

大宅

cola_la

d粥凍既....你c6係咪怕"辣"親曳曳豬呀.....
?-( ?-( ?-(

男爵府

6 6
因為曳曳豬一瞓醒就嘈, 佢就咩都唔理比佢食攞~~

大宅

都唔知開咗新part, 唔怪之得我去咗part17睇下都無人啦.

大宅

溫完書, 發覺天下c6都一樣...... [size=x-large]信唔過呀 !

大宅

cola_la 寫道:
6 6
因為曳曳豬一瞓醒就嘈, 佢就咩都唔理比佢食攞~~

大宅

-del-

大宅

鋒鋒都要上bk~~~

男爵府

鋒鋒,我係肇言仔呀,你好嗎

[quote]
Miffy-miffy 寫道:

鋒鋒都要上bk~~~

男爵府

祝蚊芝七個月生日快樂,越大越靚,身體健康,精精靈靈

hilda妹,豆豆,你

大宅

蚊芝, 七個月生日快樂 希望里個祝福唔會太遲啦

gloria, 寶寶既相好kawaii 呀, 我最like 就系魔鬼果個造型了哇 今日比左個地墊nic nic 玩, 佢唔多like 呀, 想睇多過想訓響樹睇, 睇黎都可以好快還番比你喇. 另一個亞pooh 既就響家姐度比妹妹反緊, 結果係點都無有知道, anyway, 唔該晒你先.

豆豆, hilda 你地無樹嗎?? 果d c6 真系好唔掂, 當中包括我個果

大宅

係wor, 游咗成晚都唔記得同蚊芝講  ”7個月生日快樂呀!!”

大宅

Miffy-miffy,

你梗系唔記得啦, 因為鋒鋒霸左你個腦玩bk嘛

係wor, 游咗成晚都唔記得同蚊芝講  ”7個月生日快樂呀!!”

大宅

多謝stella ee,felicity ee, miffy-miffy ee.

蚊芝上

felicityfun 寫道:
Miffy-miffy,

你梗系唔記得啦, 因為鋒鋒霸左你個腦玩bk嘛

[quote]
[/quote]

子爵府

雖然有好多野要做,但都忍不住要上來,我中毒越來越深..沒救了∼∼

首頁

尾頁

跳至