自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我老公以前都打好勁,而家工作忙左打少好多

禁止訪問

引用:我c6都係咁!但有時諗深一層,我又唔比佢出

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:請唔好介意,+想問下你地既C6年齡大約幾多?+

原帖由 SOLAR08 於 13-11-01 發表
請唔好介意, 想問下你地既C6年齡大約幾多? 係咪好年青? 所以咁鐘意打機?
32定33..我都好亂。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我c6都係咁!但有時諗深一層,我又唔比佢出

原帖由 梁梓軒bb 於 13-10-31 發表
我c6都係咁!但有時諗深一層,我又唔比佢出去玩。佢唔打機真係無乜娛樂了!有時c6返工都辛苦既打機咪當減下 ...
我老公今晚好左一晚,無再玩神塔。都無拎個電話出黎禁。

我一句都無話過佢,不過係fb 講左好想分開住,比埋d 機佢返去打飽佢。

d 朋友今日就自動波搵佢,佢應該同人傾完然後唔再打。

連等位食飯段時間都無拎電話出黎。

miffymiffy    發表於 13-11-1 10:27

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:C6係打機狂過來人,大家一齊為頭家奮戰啦!!!

我已經放棄,唔理他,話之他打到天昏地暗

公爵府

2019新春慶豚圓

我同我C6分開唔多唔少都係因為佢掛住打機架!生左阿仔後我更唔會為呢 d 野同佢嘈,廢事嚇親個仔,總之忍夠我就走!而佢⋯⋯睇住佢一日比一日沈迷,明顯係唔妥協嗰班啦,既然頭家佢唔珍惜,嘈我都廢事嘈,慳番啖氣好過:pppp:!

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

公爵府

2019新春慶豚圓

好同意一樣野,一頭家得番一個人去撐住嘅話,駛鬼要嗰個冇心人棟喺度篤眼篤鼻:pppp:?

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

公爵府

2019新春慶豚圓

引用:Quote:原帖由+Chilical+於+13-10-31+發表見

原帖由 can219 於 13-10-31 發表
我bf係起床第一件事看電話打機,訓覺最後件事都係打機。食飯同部電話食。我好似搭臺咁。好煩啊!

...
過來人話你知:呢個男人你要慎重考慮

大宅

ferrari2007 發表於 13-11-1 02:28
過來人話你知:呢個男人你要慎重考慮

唉.............我都好煩.........

珍珠宮

畀面勳章

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

侯爵府

hashtag影視迷勳章

我C6超鍾意打機, 讀大學識佢時已經係咁, 起碼廿幾年癮。我地已經達到共識, 佢鍾意打機就好似我鍾意睇電視咁、個個人都有自己鍾意既野我唔會防礙。只要我叫佢要即刻應我, 有野要佢做要即做, 咁我就OK。

男爵府

我c6都勁鐘意打,拍拖果陣已經係咁,
所以都慣慣地,不過依家有陣時見佢成日坐響電腦度日打夜打,
有時都會憫憫地

男爵府

我C6 都打, 好彩只打GTA.

算有節制, 等個仔瞓咗先開機, 打到一點兩點就熄機瞓

有時都睇佢點打, 因為佢實在打得太過搞笑..

侯爵府

hashtag影視迷勳章

SOLAR08 發表於 13-11-1 00:01
請唔好介意, 想問下你地既C6年齡大約幾多? 係咪好年青? 所以咁鐘意打機?
39...算唔算年輕?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

臭豬bma 發表於 13-10-31 22:22
我係直頭進化到唔會叫佢做野,因為要等佢做,可能係幾日後

我都係

已進入化境, 都費鬼事理佢. 浪費我d 氣. 盞激親自己.

總之佢係我放假時, 唔好左鬼住我做家務. 兔b 玩時, 唔好搞到佢衣嘩鬼叫就得.

好彩, 假日放假時, 佢會同埋我地落街食早餐/午餐. 同兔b 玩一陣滑梯/打鞦遷, 等我有d時間走去買餸~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

ferrari2007 發表於 13-11-1 02:21
我同我C6分開唔多唔少都係因為佢掛住打機架!生左阿仔後我更唔會為呢 d 野同佢嘈,廢事嚇親個仔,總之忍夠 ...

在於我黎講, 有邊一個人無缺點, 如果係因為打機而離婚係唔值, 除左: 嫖/飲/賭/毒/ 第三者/暴/外.....

大宅

2019新春慶豚圓

My husband is always playing games (Towers), now I'm playing with him together, so we still have the same topic & share the skills.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

回覆 fatorc 的帖子

不停有新GAME 出架嘛....我隻佬唔玩運動GAME, 不過佢會玩GTA呀, 惡魔城呀,BH 系列, L4D , N咁多款比佢揀, 而且有PS3, XBOX , WIIU , 手機, PSN, 3DS.....

首頁

尾頁

跳至