自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+一世做兵+於+13-10-31+發表千

原帖由 豬仔mama 於 13-11-01 發表
我都覺,千化轉數快好多,又世界啲,兩個level
一個近乎完美受保護慣,一個咩都要靠自己,梗係兩個level

禁止訪問

回覆:陳慧琳

男爵府

引用:全盛時既kelly可以講係世界級,佢同郭耀明

原帖由 一世做兵 於 13-11-01 發表
全盛時既kelly可以講係世界級,佢同郭耀明係南非拍音樂特輯係唔少人既集體回憶,但可惜kelly既語癌隨住年齡 ...
唔講野時,單計外型佢真係完勝好多女藝人。

但一開聲,真係嚇膠死人,對佢所有嘅幻想蕩然無存。

冷血嘅人唔好回覆我

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+一世做兵+於+13-11-01+發表全

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我記得佢好耐之前同楊千嬅好friend 後來疏左好多,唔知係邊個既問題?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆:Gee! 的帖子

咪係,果D批評既人一定好完美

水晶宮

引用:Quote:原帖由+豬仔mama+於+13-11-01+發表我

原帖由 babykadence 於 13-11-01 發表
一個近乎完美受保護慣,一個咩都要靠自己,梗係兩個level
咩都靠自己?邊位呀?

水晶宮

引用:我記得佢好耐之前同楊千嬅好friend+後來疏

原帖由 rayrayus 於 13-11-01 發表
我記得佢好耐之前同楊千嬅好friend 後來疏左好多,唔知係邊個既問題?
傳聞人奶媽周圍同人講點心媽的私人事,所以點心媽自此避忌

男爵府

回覆:旦仔 的帖子

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢其實都幾正派,我覺得佢ok ga,好命樣又ok又幾真,一個企得出黎肯定會比人話下,個人意見好難雷同

申利 我一直都5係佢fans

男爵府

女人對女人真係好苛刻。
正正經經一個人都可以講到一文不值。
自問冇人咁靚,咁勤力,所以幾欣賞人家的優點⋯⋯
缺點就⋯⋯自己都有,所以唔會話人

水晶宮

引用:我以前兒時偶像..唔知點解唔記得咩時候唔鍾

原帖由 yuexu 於 13-10-31 發表
我以前兒時偶像..唔知點解唔記得咩時候唔鍾意..
係咪因為佢成日有意無意講點心仔所以唔鍾意佢?(我係)

禁止訪問

引用:你地D人真係有問題,有邊個喺呢個節目未被

水晶宮

引用:我記得佢好耐之前同楊千嬅好friend+後來疏

原帖由 rayrayus 於 13-11-01 發表
聽聞果時kelly已大紅, 千華啱喏上位, 立即巴結kelky, 扮同一級數。後來k知道千目的後疏遠

男爵府

回覆:旦仔 的帖子

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

Dislike her

大宅

caa 發表於 13-10-31 23:08
羅蘭也真,但說話很斯文,很有教養。

agree x1000000

真唔真唔知
不過有層次就肯定

好命

如果係其他人咁樣,就係CHEAP

都係嗰句..好命

子爵府

引用:佢真係一個傻大姐+對人好好+又唔會扮大牌+

原帖由 雪莉姐姐 於 13-10-31 發表
佢真係一個傻大姐 對人好好 又唔會扮大牌 仲有少少天真(鍾珍保護得佢太好)好多記者都好錫住佢 所以佢咁多 ...
鍾珍係邊個?

大宅

一世做兵 發表於 13-11-1 03:56
全盛時既kelly可以講係世界級,佢同郭耀明係南非拍音樂特輯係唔少人既集體回憶,但可惜kelly既語癌隨住年齡 ...
其他媽話我地批評
其實唔係批評,只係有時真係好UN耳同好粗鄙,但係鐘意佢既咪叫真囉,坐埋一枱..
會唔教自己個咁樣講野咁樣舉止呢

禁止訪問

引用:佢同楊千化啲性格好似,講野一樣好粗魯,聽

首頁
45678...10

尾頁

跳至