夫婦情感

跳至

首頁
56789...13

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

ME TOO

原文章由 bonnieysl 於 07-9-7 16:27 發表
我最想同佢講:
我其實好憎你同你個女:tongue:

大宅

99:我同你住左十幾年喇,就辛苦左十幾年,唔知幾時守得雲開見月明,唔洗同你住呢?

大宅

原文章由 sslok 於 07-8-31 13:47 發表
奶奶多謝你,多謝你咁錫我個仔,肯經常幫我湊仔,等我同老公可以拍拖------從未試過….
多謝你成日煲湯拎黎比我地飲,仲週不時幫我做家務----成日叫我飲佢d菜湯;佢自己屋企都少打掃, 在我屋企更吾駛望….
多謝你可以咁識 ...

大宅

6299: 唔好再咁偏心大仔成家, 佢哋衰格到根本不值得幫, 你己經為佢哋變到現在咁, 亦不要旨示或旨意我哋會幫佢哋 !, 我當佢哋是仇人, 你再偏幫佢只會令我更唔喜歡你哋 :tongue:

洋房

我最想同99 講 『你去死啦! 八婆! 咁多人死唔見你死!!!』

大宅

你真傻定假懵? 明比你激到喊,仲扮大仁大義黎反問我係咪同媽咪鬧交,你用吓腦,顧吓人地感受,我唔使氣死...

[ 本文章最後由 ANNYwwc 於 07-9-11 11:04 編輯 ]

民房

原文章由 bonnieysl 於 07-9-7 04:27 PM 發表
我最想同佢講:
我其實好憎你同你個女:tongue:

我都係好qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq憎:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

翡翠宮

禾捉99身體健康:lol :lol :lol :lol :lol

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

99你可唔可以唔幫你個女湊佢2個仔呀!!你個女又唔洗返工日日無所事事,你比番你個女自己湊仔啦.不如幫我湊仔啦!!我個仔大大話話都係你第一個內孫呀!!你咁樣種個女唔得ga!!搞到佢成個廢人咁!!你個女都唔係一個好媽媽.一d責任心都冇!!咁樣落去.你個女真係好唔掂喎,仲有99其實你一直都知道我想你幫我湊阿b.唔好再幫你個女湊個2個外孫得唔得呀!!只湊我個仔一個ok?我忍左你個女好很耐啦..我淨係唔鐘意你個女咁樣做人阿媽.可能我係一個衰媳婦..哈哈

大宅

99我好憎你:tongue: :tongue:
唔該你唔好成日係我背後講我壞話

男爵府

你放過我啦:-( :-(

民房

我想同99講: 你個女(姑仔)好惡頂, 咁小氣又鐘意發脾氣, 叫佢死左佢啦! 你都係呀99, 早死早著!!

大宅

你最想同99講既一句話

99:你知唔知你真係好煩呀~成日係到幫住個仔~而家係你個仔唔岩呀~你個仔係出面搞三搞四仲話我睇唔住佢...你無野呀?你幫住個仔我都算啦...仲要咩責任都推哂係我身上又係D親戚面前唱我話我衰...又話我個囡唔係同你個仔生嘅...你想點呀...玩完未呀...死人老屎忽...你係咪出世到而家無刷過牙呀~你把口好臭呀...收聲啦....香港咁多人死唔見你死...你死得未呀....

複式洋房

99:你其實好好架:lol: :lol: 我都好鐘意你~但係你可唔可以唔好要我跟住你plan好d事去做呀???:-( :-(

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你對所作所為我呢一世都唔會原諒你,想見個孫同我呀...你快d死啦...日我就一定到.歡送你歸西

複式洋房

pls dele

複式洋房

pls dele

大宅

個家是我和老公,現家好似是你同你個仔。我阿仔都識講同婆婆講,屋企媽咪無份的,好心你唔好賴死唔走。

我屋企要留一間房比你,你用了一間房,我一家四口得兩間房用,阿仔要同我和老公睡。你唔返去同你老公住,同我老公住,我地兩公婆快要離婚,你重鬼咁開心。

老爺屋企到留一間房比你,姑仔屋企到留一間房比你,我屋企又要留一間房比你。到到都要留間房比你,你一年只有新年才返老爺屋企住幾日,星期一至星期五到我家,星期六和星期日到姑仔屋企,四處去打擾人家。

我屋企和老屋企相隔一絛馬路,我和姑仔只隔一個地鐵站。你都可以做到咁樣。自己有屋企唔返,有家唔要,有老公唔理,四處去打擾人家。自己唔要老公,重要敎個仔唔要老婆。

你好變態,重好黑心。我離家出走,你重可以好開心同你個仔食飯。同你住了六年,是我的黑暗日子,我兩公婆離婚全都因你,你好快d 走。

你唔要自己老公都唔好敎個仔唔要老婆。
你做第三者定我做了第三者?個家是你同你個仔定我同我老公。
你好變態,我頂你唔順。明知我唔喜歡都可以唔走。

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

我的家是給你一手破壞,我同老公離婚都是你做成。
你自己唔要老公,都唔好害到另一個女人無老公。
你自己同老爺唔夾,都要敎吓自己個你同人夾,
你自己話之老爺病都唔理,由得老爺七十幾歲人獨居,都唔好敎個你唔理老婆,以身作則,教你個你話之老婆離家、話之老婆死都好唔理,一於話之你死。

心硬到如此地步,為吔要破壞我的家,我前世做過d吔,今世要咁,有家等如無家,有老公但要同佢阿媽爭。阿媽唔為自己個仔,只為自己,只因為自己有老公唔要,要同我爭,比你害死。

首頁
56789...13

尾頁

跳至